Tulip Ring, 18 karat guld

Denne ring er modelleret efter en tulipan, og er lige så smuk som en ægte blomst, men Jane Kønigs ring kan du beundre og værdsætte i årevis. Tulipanen er placeret for enden af den snoede ring, hvilket gør ringen unik og moderne. Ønsker du en anden ringestørrelse, så er det muligt at få tilpasset ringen. Kontakt venligst vores kundeservice for yderligere information omkring dette. Dette produkt er et unikum, hvilket betyder, at der kun findes dette ene eksemplar. Info: Materiale: 18 karat guld Udsmykning: koral
Find din ringstørrelse her
På lager

9.500,00 kr
SKU:
UNIKA-TUR_52

Vi afsender din pakke indenfor 1-2 hverdage, efter at bestillingen er behandlet. Indeholder din ordre en bestillingsvare (visse Lovetag bogstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringe og 18 karat smykker), vil denne blive afsendt indenfor 1-5 hverdage. Herefter vil den blive leveret indenfor 1-2 hverdage. 

Du har altid 30 dages returret, fra den dag du modtager leveringen. Dette gælder alle smykker, som er købt online via. webshoppen eller i en af vores flagship stores i København eller Aarhus.

Alle vores smykker leveres de ikoniske, farverige Jane Kønig smykkeæsker med dertilhørende gaveposer.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klik her for live chat ♥️