Tourmaline Dream, 18 karat guld

Jane Kønigs Tourmaline Dream ørering viser Janes evne til at sammensmelte de feminine og klassiske elementer. Denne ørering er så alsidig og tidløs, at du kan bære den med alt fra en cocktail kjole til et par jeans og en T-shirt. Vi elsker både formen og farverne på denne ørering, som er dekoreret med smukke rubiner og en enkelt turmalin. Dette produkt er et unikum, hvilket betyder, at der kun findes dette ene eksemplar. Info: Materiale: 18 karat guld Størrelse på hoop: udvendig diameter på ca. 1 cm Længde uden hoop: ca. 6 cm Udsmykning: rubiner & turmalin
Udsolgt

7.500,00 kr
SKU:
UNIKA-TD

Ean
5715180057229

Vi afsender din pakke indenfor 1-2 hverdage, efter at bestillingen er behandlet. Indeholder din ordre en bestillingsvare (visse Lovetag bogstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringe og 18 karat smykker), vil denne blive afsendt indenfor 1-5 hverdage. Herefter vil den blive leveret indenfor 1-2 hverdage. 

Du har altid 30 dages returret, fra den dag du modtager leveringen. Dette gælder alle smykker, som er købt online via. webshoppen eller i en af vores flagship stores i København eller Aarhus.

Alle vores smykker leveres de ikoniske, farverige Jane Kønig smykkeæsker med dertilhørende gaveposer.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klik her for live chat ♥️