Tourmaline Dream, 18 karat guld

Jane Kønigs Tourmaline Dream ørering viser Janes evne til at sammensmelte de feminine og klassiske elementer. Denne ørering er så alsidig og tidløs, at du kan bære den med alt fra en cocktail kjole til et par jeans og en T-shirt. Vi elsker både formen og farverne på denne ørering, som er dekoreret med smukke rubiner og en enkelt turmalin. Dette produkt er et unikum, hvilket betyder, at der kun findes dette ene eksemplar. Info: Materiale: 18 karat guld Størrelse på hoop: udvendig diameter på ca. 1 cm Længde uden hoop: ca. 6 cm Udsmykning: rubiner & turmalin
På lager

7.500,00 kr
SKU:
UNIKA-TD

Ean
5715180057229
Bemærk: Prisen er for et stk.
vælg 2 i boksen for et par

Vi sender din ordre inden for 1-2 dage. Bemærk, at bestillingsvarer varer som visse Lovetag-smykker og 18 karats smykker sendes inden for 1-5 hverdage, og smykker med håndmonterede diamanter og ædelstene vil blive sendt inden for 5-10 hverdage. Herefter vil pakken blive leveret indenfor 1-2 hverdage.

Du har altid 30 dages returret, fra den dag du modtager leveringen. Dette gælder alle smykker, som er købt online via. webshoppen eller i en af vores flagship stores i København eller Aarhus.

Alle vores smykker leveres de ikoniske, farverige Jane Kønig smykkeæsker med dertilhørende gaveposer.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klik her for live chat ♥️