Salon bracelet, forgyldt sterling sølv

Salon armbånd i mat 18 karat forgyldt sterling sølv. Armbåndet måler ca. 16 cm i den indvendige længde, men kan enten åbnes eller trykkes forsigtigt til i rigtig pasform.

Jane Kønigs armbånd er inspireret af organiske overflader, som er et af kendetegnene for smykkerne i Salon De Cologne kollektionen. Armbåndet kan bæres til mange forskellige outfits, så uanset om du skal på arbejde eller har en aften ude, vil det passe perfekt. Det er tyndt og vil derfor kunne sidde ved siden af dit ur, og du kan kombinere det med smykker fra Jane Kønigs øvrige sortiment.

Udsolgt

Old Darling pris 300,00 kr. Regular Price 1.000,00 kr.
SKU
JKSBSS20-G

Vi sender din ordre inden for 1-2 dage. Dog kan der ifm. helligdage og udsalgsperioder være længere leveringstider.

Du har altid 30 dages returret, fra den dag du modtager leveringen. Dette gælder alle smykker, som er købt online via. webshoppen eller i vores flagship store på Gothersgade, København.

Bemærk, at bestillingsvarer som visse Lovetag-smykker og 18 karats smykker sendes inden for 1-5 hverdage, og smykker med håndmonterede diamanter og ædelstene vil blive sendt inden for 5-10 hverdage. Herefter vil pakken blive leveret indenfor 1-2 hverdage.

Alle vores smykker leveres de ikoniske, farverige Jane Kønig smykkeæsker med dertilhørende gaveposer.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klik her for live chat ♥️