Facebook Pixel

Salon Bracelet

Salon Bracelet
750,00 kr
+
-
Om smykket
Salon armbånd i mat sterling sølv. Armbåndet måler ca. 16 cm i den indvendige længde, men kan enten åbnes eller trykkes forsigtigt til i rigtig pasform.

Jane Kønigs armbånd er inspireret af organiske overflader, som er et af kendetegnene for smykkerne i Salon De Cologne kollektionen. Armbåndet kan bæres til mange forskellige outfits, så uanset om du skal på arbejde eller har en aften ude, vil det passe perfekt. Det er tyndt og vil derfor kunne sidde ved siden af dit ur, og du kan kombinere det med smykker fra Jane Kønigs øvrige sortiment.
Alle vores smykker leveres i farverige smykkeæsker med dertilhørende gavepose.
Leveringstid og returret
Vi afsender din pakke indenfor 1-2 hverdage, efter at bestillingen er behandlet. Indeholder din ordre en bestillingsvare (visse Lovetag bogstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringe og 18 karat smykker), vil denne blive afsendt indenfor 1-5 hverdage. Herefter vil den blive leveret indenfor 2-4 hverdage. 

Du har altid 30 dages returret, fra den dag du modtager leveringen. Dette gælder alle smykker, som er købt online via. webshoppen eller i en af vores flagship stores i København eller Aarhus.
Spørgsmål til smykket?
Skriv med vores