Star Spiral earring, forgyldt sterling sølv

Stjernespiral i mat, forgyldt sterling sølv. Spiralen har en indvendig diamater på 12 mm., og er dekoreret med 2 safirer i blå og pink og én Tsavorite i grøn. Disse måler henholdsvis 2.4 mm., 2.0 mm., og 1.5 mm.

Jane Kønig designer smykker, som både er minimalistisk og interessante, og tilføjer gerne en lille twist i form af sten eller motiver. Denne ørering er prydet med bemærkelsesværdige farvede sten, hvilket gør den elegant til hverdagsbrug. Kombinér øreringen med andre styles fra kollektion eller bær den alene. 

Noter venligst i ordren, om du vil ønsker den højre eller venstre model. 

Ø: 12 mm.

På lager

450,00 kr
SKU
JKSSAW19-G
Bemærk: Prisen er for et stk.
vælg 2 i boksen for et par

Vi sender din ordre inden for 1-2 dage. Bemærk, at bestillingsvarer varer som visse Lovetag-smykker og 18 karats smykker sendes inden for 1-5 hverdage, og smykker med håndmonterede diamanter og ædelstene vil blive sendt inden for 5-10 hverdage. Herefter vil pakken blive leveret indenfor 1-2 hverdage.

Du har altid 30 dages returret, fra den dag du modtager leveringen. Dette gælder alle smykker, som er købt online via. webshoppen eller i en af vores flagship stores i København eller Aarhus.

Alle vores smykker leveres de ikoniske, farverige Jane Kønig smykkeæsker med dertilhørende gaveposer.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klik her for live chat ♥️