Souvenir

Ordet souvenir kommer oprindeligt fra fransk og betyder ”minde”. Souvenir er i mellemtiden også navnet på Jane Kønigs high summer 2020 kollektion. Inspirationen til Souvenir kollektionen tager sit udspring i små finurlige genstande og souvenirs, der alle knytter sig til specielle steder og begivenheder i Janes liv. Minderne fra en uforglemmelige ferie, et kært familiemedlem, der ikke længe er og en længe svunden kærlighed. Nu deler Jane Kønig disse minder, ved at lancere en kollektion, hvor minderne er indfanget i smukke og unikke smykker.

”Alle liv indeholder et endeløst hav af oplevelser og fortællinger. Disse erfaringer er en del af vores personlige historier, og folks unikke fortællinger har altid vagt min nysgerrighed. Jeg elsker at gå på opdagelse i nye kulturer og omgivelser. Det er et privilegie at møde nye mennesker. Jeg samler på oplevelser og holder dem i mit hjerte. Jeg samler på altid på souvenirs, der minder mig om disse oplevelser og møder. Det kan være alt fra muslingeskaller, som jeg har samlet på stranden til skøre dimser, der minder mig om stemninger og møder med folk.

Med Souvenir kollektionen er det mit ønske at folk kan bære deres minder og fortællinger med sig hver dag, og hvis mine smykker kan være omdrejningspunkt for skabelsen af nye historier og minder, så kan jeg som guldsmed ikke bede om mere”.

Kollektionen er på sin vis meget uprætentiøst med sine legende farvede armbånd og muslingeskaller, der leder tankerne hen på det frie standsliv. Alligevel er der en dyb og forankret elegance i f.eks. perlemorens afdæmpede elegance. På samme måde lejrer fortællingerne sig i de mange fine detaljer, som fx den yndige medaljon, som giver bæreren mulighed for at gemme sine mest dyrbare minder helt tæt på dit hjerte.

Filtrer

18 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Souvenir Hoop, sterling sølv
  250,00 kr
  Bemærk: Prisen er for et stk.
 2. Souvenir Hoop, forgyldt sterling sølv
  275,00 kr
  Bemærk: Prisen er for et stk.
 3. Souvenir Ring, forgyldt sterling sølv
  Fra 550,00 kr
 4. Souvenir Ring, sterling sølv
  Fra 500,00 kr
 5. Souvenir Medallion, Sterling sølv
  1.000,00 kr
 6. Souvenir | Stor | Mat sølv
  Fra 550,00 kr
  Bemærk: Prisen er for et stk.
 7. Souvenir | Stor | Mat forgyldt
  Fra 600,00 kr
  Bemærk: Prisen er for et stk.
 8. Souvenir | Lille | Mat forgyldt
  300,00 kr
  Bemærk: Prisen er for et stk.
 9. Souvenir | Lille | Mat sølv
  250,00 kr
  Bemærk: Prisen er for et stk.
 10. Souvenir Anklet, forgyldt sterling sølv
  Fra 350,00 kr
 11. Souvenir Anklet, sterling sølv
  Fra 300,00 kr

18 varer

pr. side
Faldende orden