VEDHÆNG

Et vedhæng kan gøre din halskæde eller dit armbånd både personligt og specielt. Jane Kønigs sortiment af vedhæng rummer et bredt udvalg af personlige og tidløse smykker, som de klassiske Lovetags, legende Loveletters og nyfortolkede Startags. Med Jane Kønig vedhæng kan du skabe dine egne unikke kombinationer. Brug eksempelvis flere vedhæng i den samme kæde og skab på den måde et særligt og personligt smykke - det er kun fantasien, der sætter grænser. Vedhængene fås i sølv, forgyldt sølv samt 18 karat guld.

Filtrer

30 varer

Faldende orden
 1. Small Lovetag, 18 karat guld
  Fra 2.000,00 kr.
 2. Medium Lovetag, 18 karat guld
  Fra 2.700,00 kr.
 3. Big Lovetag, 18 karat guld
  Fra 3.800,00 kr.
 4. Lovetag Pendant with Diamonds, 18 karat guld
  Fra 4.300,00 kr.
 5. Letter Pendant with Diamonds, 18 karat guld
  Fra 2.100,00 kr.
 6. Lille Perle Kors Vedhæng. 18 karat guld
  1.550,00 kr.
 7. Klase vedhæng til Creol. 18 karat guld
  1.950,00 kr.
 8. Startag med diamanter, 18 karat guld
  Fra 5.800,00 kr.
 9. Coral Heart vedhæng, 18 karat guld
  900,00 kr.
 10. Pearl pendant, 18 karat guld
  1.250,00 kr.
  Note that the price is for a piece
 11. Half Moon pendant for creoles, 18-karat gold
  2.300,00 kr.
  Note that the price is for a piece
 12. Half Moon pendant, 18 karat guld
  2.300,00 kr.
 13. Pearl pendant vedhæng, 18 karat guld
  1.250,00 kr.
 14. Big heart pendant, 18 karat guld
  3.400,00 kr.
 15. Small Heart pendant, 18 karat guld
  2.800,00 kr.

30 varer

Faldende orden

Jane Kønig vedhæng

Mangler du et nyt vedhæng til din halskæde, så kan du hos Jane Kønig finde det næste smykke til din smykkesamling. Har du allerede en kæde, kan du nemt skifte vedhænget ud, og bære det efter anledning. Du kan skabe dit helt eget personlige look, men du kan også variere din kæde efter humør og anledning. Hos Jane Kønig kan du finde en masse forskellige vedhæng i forskellige prisklasser, så det matcher dit budget.

Du kan med fordel kombinere flere vedhæng i én kæde, eller du kan bære forskellige længder kæder med ét vedhæng på hver. Vi har både vedhæng med brillanter, safirer, emalje og perler – så der er lidt til enhver smag.

Personlige og betydningsfulde vedhæng

Mange af Jane Kønigs vedhæng er personlige og er et symbol på den kærlighed, som du har til din mor, søster, kæreste, veninde eller andre du har kær. Iblandt disse personlige vedhæng finder du Jane Kønigs signatur smykke, Lovetag vedhænget. Med dette vedhæng kan du skabe et personligt smykke, og det unikke design gør vedhænget ideelt som en gave til dig selv – eller til en du holder af. Vedhænget fås i både sterlingsølv med forskellige belægninger eller i 18 karat guld. Et andet alternativ til Lovetag vedhænget, er det smukke Letter Pendant med diamanter. Dette vedhæng er simpelt og elegant, og du har mulighed for at tilføre din egen historie til smykket.

Et andet personligt vedhæng, som du finder i Janes Kønigs sortiment, er det populære Startag vedhæng. Med dette vedhæng genopfinder Jane Kønig stjernetegnene, ved at fortolke dem på sin helt egen måde og tilføje et poetisk præg. Jane Kønig leger med betydningen og meningen af stjernetegnene og dette giver et resultat af 12 gådefulde designs, med hver deres historie at fortælle – edgy, elegante og meget personlige. Som et unikt træk, giver Startag vedhængets design mulighed for at man kan flette en kæde igennem smykket, hvor end man ønsker.

Den perfekte gave

Mangler du at finde den helt perfekte gave? Vores personlige vedhæng kan bruges som lykkebringere, og er derfor yderst velegnet som gaver til betydningsfulde anledninger. Jane Kønigs vedhæng er den oplagte gaveidé, da de fleste kvinder og piger elsker smykker. Hvad er bedre end af få et smykke i gave fra en person du holder af, og som gemmer på en helt særlig betydning.

Find inspiration i Jane Kønigs onlineshop, og find de vedhæng som appellerer mest til dig eller til den person som du ønsker at forære et smykke. Vil du gerne se vores vedhæng før du køber det, er du velkommen til at besøge en af vores to flagship butikker i henholdsvis København og Århus.