Forgyldt sølv

37 varer

Faldende orden
 1. Letter Pendant, forgyldt sterlingsølv
  Fra 350,00 kr.
 2. Love Letter Numbers, sterling sølv
  Fra 150,00 kr.
 3. Reflection Letters, forgyldt sterling sølv
  Fra 375,00 kr.
 4. ROW | PERLE VEDHÆNG | FORGYLDT
  500,00 kr.
 5. Baroque Pendant
  975,00 kr.
 6. Baroque Pearl Pendant
  975,00 kr.
 7. Small Lovetag, forgyldt sterling sølv
  Fra 275,00 kr.
 8. Medium Lovetag, forgyldt sterling sølv
  Fra 375,00 kr.
 9. Big Lovetag, forgyldt sterlingsølv
  Fra 425,00 kr.
 10. Letter Pendant with Enamel
  Fra 350,00 kr.
 11. Four-Leaf Clover Pendant with Enamel
  550,00 kr.
 12. Diamond Pendant
  Fra 900,00 kr.
 13. Startag med diamanter, 18 karat guld
  Fra 5.800,00 kr.
 14. Star Tag vedhæng, forgyldt sterlingsølv
  Fra 500,00 kr.

37 varer

Faldende orden

Jane Kønig vedhæng

Mangler du et nyt vedhæng til din halskæde, så kan du hos Jane Kønig finde det næste smykke til din smykkesamling. Har du allerede en kæde, kan du nemt skifte vedhænget ud, og bære det efter anledning. Du kan skabe dit helt eget personlige look, men du kan også variere din kæde efter humør og anledning. Hos Jane Kønig kan du finde en masse forskellige vedhæng i forskellige prisklasser, så det matcher dit budget.

Du kan med fordel kombinere flere vedhæng i én kæde, eller du kan bære forskellige længder kæder med ét vedhæng på hver. Vi har både vedhæng med brillanter, safirer, emalje og perler – så der er lidt til enhver smag.

Personlige og betydningsfulde vedhæng

Mange af Jane Kønigs vedhæng er personlige og er et symbol på den kærlighed, som du har til din mor, søster, kæreste, veninde eller andre du har kær. Iblandt disse personlige vedhæng finder du Jane Kønigs signatur smykke, Lovetag vedhænget. Med dette vedhæng kan du skabe et personligt smykke, og det unikke design gør vedhænget ideelt som en gave til dig selv – eller til en du holder af. Vedhænget fås i både sterlingsølv med forskellige belægninger eller i 18 karat guld. Et andet alternativ til Lovetag vedhænget, er det smukke Letter Pendant med diamanter. Dette vedhæng er simpelt og elegant, og du har mulighed for at tilføre din egen historie til smykket.

Et andet personligt vedhæng, som du finder i Janes Kønigs sortiment, er det populære Startag vedhæng. Med dette vedhæng genopfinder Jane Kønig stjernetegnene, ved at fortolke dem på sin helt egen måde og tilføje et poetisk præg. Jane Kønig leger med betydningen og meningen af stjernetegnene og dette giver et resultat af 12 gådefulde designs, med hver deres historie at fortælle – edgy, elegante og meget personlige. Som et unikt træk, giver Startag vedhængets design mulighed for at man kan flette en kæde igennem smykket, hvor end man ønsker.

Den perfekte gave

Mangler du at finde den helt perfekte gave? Vores personlige vedhæng kan bruges som lykkebringere, og er derfor yderst velegnet som gaver til betydningsfulde anledninger. Jane Kønigs vedhæng er den oplagte gaveidé, da de fleste kvinder og piger elsker smykker. Hvad er bedre end af få et smykke i gave fra en person du holder af, og som gemmer på en helt særlig betydning.

Find inspiration i Jane Kønigs onlineshop, og find de vedhæng som appellerer mest til dig eller til den person som du ønsker at forære et smykke. Vil du gerne se vores vedhæng før du køber det, er du velkommen til at besøge en af vores to flagship butikker i henholdsvis København og Århus.