Pearl Letter Pendant, S, 18 karat guld

Sammensmeltet i ét smykke, er dette vedhæng et møde mellem et moderne og klassisk design. Det personlige og tidløse vedhæng er prydet med smukke ferskvandsperler, så det er muligt for dig at bære det som både hverdagssmykke eller til en aften ude. Dette produkt er et unikum, hvilket betyder, at der kun findes dette ene eksemplar. Ønsker du et andet bogstav så kontakt venligst vores kundeservice for yderligere information. Materiale: 18 karat guld Størrelse på bogstav: ca. 4 cm. – kan variere lidt afhængigt af bogstav Udsmykning: ferskvandsperler
På lager

11.500,00 kr
SKU:
UNIKA-SPLP

Kontakt os for pris på service@janekoenig.dk

Vi afsender din pakke indenfor 1-2 hverdage, efter at bestillingen er behandlet. Indeholder din ordre en bestillingsvare (visse Lovetag bogstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringe og 18 karat smykker), vil denne blive afsendt indenfor 1-5 hverdage. Herefter vil den blive leveret indenfor 1-2 hverdage. 

Du har altid 30 dages returret, fra den dag du modtager leveringen. Dette gælder alle smykker, som er købt online via. webshoppen eller i en af vores flagship stores i København eller Aarhus.

Alle vores smykker leveres de ikoniske, farverige Jane Kønig smykkeæsker med dertilhørende gaveposer.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klik her for live chat ♥️