Facebook Pixel

Star Spiral

Star Spiral
450,00 kr
Bemærk: Prisen er for et stk.
+
-
vælg 2 i boksen for et par
Om smykket
Stjernespiral i mat, forgyldt sterling sølv. Spiralen har en indvendig diamater på 12 mm., og er dekoreret med 2 safirer i blå og pink og én Tsavorite i grøn. Disse måler henholdsvis 2.4 mm., 2.0 mm., og 1.5 mm.

Jane Kønig designer smykker, som både er minimalistisk og interessante, og tilføjer gerne en lille twist i form af sten eller motiver. Denne ørering er prydet med bemærkelsesværdige farvede sten, hvilket gør den elegant til hverdagsbrug. Kombinér øreringen med andre styles fra kollektion eller bær den alene.


Ø: 12 mm.
Alle vores smykker leveres i farverige smykkeæsker med dertilhørende gavepose.
Leveringstid og returret
Vi afsender din pakke indenfor 1-2 hverdage, efter at bestillingen er behandlet. Indeholder din ordre en bestillingsvare (visse Lovetag bogstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringe og 18 karat smykker), vil denne blive afsendt indenfor 1-5 hverdage. Herefter vil den blive leveret indenfor 2-4 hverdage. 

Du har altid 30 dages returret, fra den dag du modtager leveringen. Dette gælder alle smykker, som er købt online via. webshoppen eller i en af vores flagship stores i København eller Aarhus.
Spørgsmål til smykket?
Skriv med vores