One of a kind

One of a kind

Jane Kønigs kærlighed til smykker begyndte allerede at gro, dengang hun var barn. Her tilbragte hun mange timer på at studere sin mors smykkeskrin, og udsmykke sig med diverse smykker derfra. Siden hen har smykker altid været en stor del af Janes liv, men drømmen har ikke altid været at blive smykkedesigner.

Hele eventyret startede da Jane begyndte på Danmarks Designskole, hvor hun kreerede accessories til hendes opgaver, såsom smykker og bæltespænder. Da Jane var færdig med uddannelsen, havde metalarbejdet vokset sig fast på hende og de minder hun havde om sin barndom var forstærket. Derfra vidste Jane, at smykker skulle være hendes verden, og brandet Jane Kønig begyndte at tage form.

På værkstedet designer og producerer Jane og guldsmedene de mest vidunderlige One of a kind pieces. Det er håndlavede smykker af den allerfineste kvalitet, som der med garanti kun findes ét eksemplar af i hele verden. Hvert stykke er forarbejdet i hånden og kredser ofte om ædelstene, der giver helt unikke oplevelser.

3 varer

Faldende orden
 1. Pearl Letter Pendant, 18 karat guld
  Fra 11.500,00 kr.
  Note that the price is for a piece
 2. Cage Earring, 18 karat gold
  14.000,00 kr.
  Note that the price is for a piece
 3. Rosecut Diamond Ring
  27.500,00 kr.

3 varer

Faldende orden

Jane Kønigs One of a kind

Jane har altid elsket at arbejde med 18 karat guld, hvor hun kan slippe inspirationen og kreativiteten løs, og kreere smukke unikke smykker, der hver især gemmer på en smuk fortælling. Alle unika pieces er lokalt produceret på Janes værksted i København, hvor hun sidder og håndlaver hvert enkelt smykke. Alt fra idé til produktion finder sted her, og det er her hvor Jane føler sig hjemme – i omgivelser af skønne kollegaer og dejlig stemning.

Hvert enkelt smykke, gemmer på smukke og unikke historier, der alle tager udgangspunk i Janes rejser og mødet med andre kulturer og mennesker. Nogle af smykkerne fremstår ganske vist simple, men bag dem, gemmer der sig en historie fyldt med kærlighed og inspiration. Inspirationen tager udgangspunk i alle de minder som Jane har gemt i sit indre bibliotek såvel som de sten som Jane har fundet på sine rejser til udlandet. De mange forskellige sten og perler, hives ofte frem før designprocessen går i gang, da disse gemmer på et minde, som Jane ofte designer ud fra.