Bemærk der kan være lidt længere leveringstid på Old Darlings. Vi tager forbehold for prisfejl og udsolgte varer

 

OLD DARLING ARCHIVE SALE

…er som navnet antyder et online salg, hvor vi sælger ud af tidligere sæsonernes favorit Old Darlings. Hos Jane Kønig har disse styles en stor plads i vores hjerter, men vi bliver nødt til at få plads til kommende sæsoners New Lovers

Smykkerne sælges til stærkt reducerede priser samt med mulighed for at købe 3 for 2 – den billigste får du altid med gratis. 

Vi introducerer løbende nye Old Darlings til vores archive sale så huske at følge med på www.janekoenig.dk/old-darlings

 

RETUR

Old Darling smykker kan altid returneres i 30 dage fra modtagelsesdatoen. Dog gælder det, at du skal returnere hele købet, hvis du ønsker at returnere en eller flere varer købt med 3 for 2 rabatten. 

Bestil dit returlabel og læs mere på www.janekoenig.dk/return

Old Darling smykker er online varer only, og kan derfor ikke hverken byttes eller returneres i vores fysiske butikker.

 

OMBYTNING

Ønsker du blot at ombytte en Old Darling vare til en anden størrelse kan du kontakte vores kundeservice på service@janekoenig.dk eller via chatten i webshoppens åbningstider.

 

ÆSKER

Old Darlings smykker vil så vidt muligt blive sampakket i vores fine udsalgsæsker med guld logo.
Ønsker du dine varer pakket i en af vores originale farverige smykkeæsker kan disse tilkøbes på www.janekoenig.dk/old-darling-jewelry-box
Du skal tilkøbe flere æsker hvis du ønsker flere smykker pakket i disse. Vi vælger den størrelse æske, der passer til dit smykkes størrelse.