New-In

New-In

8 vare(r)

8 vare(r)AW19
Denne sæson introducerer Jane Kønig en kollektion, som er inspireret af hendes forkærlighed for smukke sten og former, der er med til at skabe en legende og livlig dynamik i et smykke. Derfor udvides smykkeuniverset blandt andet med flere designs, der er prydet med farverige sten. Fælles for de nye styles er det minimalistiske udtryk, der brydes af et twist i form af motiver, sten eller former.

I blandt de forskellige styles i kollektionen findes en signetring, som Jane længe har haft i tankerne at designe. Om denne fortæller Jane: ”Jeg har i mange år gerne ville lave en signetring, men er altid kommet væk fra tanken. Den er nu blevet en del af kollektionen, da jeg fik en klar idé til hvordan den skulle se ud. Jeg er meget tilfreds med resultatet - det er en fin kombination af originalitet og så et lille twist i form af sten og motiver.”

Udover den nye signetring, består kollektionen også af en ny hoop. Jane introducerede hoops til hendes univers for mange år siden, og de forbliver en del af kollektionen. De nye hoops er både simple og cool, og kan kombineres med andre øreringe fra tidligere kollektioner. Den nye kollektion er en god kombination af smykker, som kan benyttes til hverdag, men også til en aften, hvor du ønsker at smykkerne skal være i fokus.

Brug for hjælp?
Skriv med vores