HALSKÆDER

Jane Kønigs univers af halskæder er hovedsageligt bygget op omkring enkle og tidløse kæder, som den klassiske Ankerkæde og den fine Facetteret Ankerkæde. Kæderne kan kombineres og styles med alle Jane Kønig vedhæng, som de personlige og klassiske Lovetags og de legende og farverige Loveletters. Kæderne fås i sølv, forgyldt sølv og 18 karat guld. Lad dig inspirere af forskellige kombinationer og skab et unikt og personligt udtryk.

Filtrer

19 varer

Faldende orden
 1. Anchordia Halskæde m. Perlelås. 18 karat guld
  Fra 4.500,00 kr.
 2. Lille Baroque Perle Halskæde. 18 karat guld
  Fra 3.200,00 kr.
 3. Palmedia Chain, 18 karat guld
  Fra 3.400,00 kr.
 4. Saturn Chain, 18 karat guld
  Fra 2.750,00 kr.
 5. Anchor Chain, 18 karat guld
  Fra 2.750,00 kr.
 6. Pearl Letter Pendant, 18 karat guld
  Fra 11.500,00 kr.
  Bemærk: Prisen er for et stk.
 7. Kontakt os for pris på service@janekoenig.dk
  Pearl Bridle Necklace, 18 karat guld
  68.000,00 kr.
 8. Big heart pendant, 18 karat guld
  3.400,00 kr.
 9. Figaro panzer necklace, 18 karat guld
  Fra 2.950,00 kr.
 10. Corn chain necklace, 18 karat guld
  Fra 3.550,00 kr.
 11. Small Heart pendant, 18 karat guld
  2.800,00 kr.
 12. Anchordia Kæde. 18 karat guld
  Fra 2.950,00 kr.

19 varer

Faldende orden

Jane Kønig halskæder

Hos Jane Kønig er vi vilde med halskæder, og det er vi særligt fordi Jane har designet disse lige siden hun begyndte sit eventyr som smykkedesigner. En helt særlig halskæde er Jane Kønigs Lovetag halskæde, som blev designet tilbage i 1989, da Jane åbnede sin første Flagship butik. Denne halskæde har en helt særlig betydning for Jane, og derfor ønsker hun også at den skal have en helt særlig betydning for dig. Siden hen har hun udvidet sortimentet af halskæder, og det er derfor muligt at finde styles som passer helt perfekt til dig som person. Vores halskæder fås i sølv, forgyldt sølv og 18 karat guld.

Gå på opdagelse i vores univers af halskæder, og den find den farve og kædelængde som du foretrækker. Måske du allerede har et arvestykke, som du kan bære sammen med en ny halskæde. Ønsker du en kæde i en anden længde end vist på billedet, skal du blot klikke ind på produktet, hvor du har mulighed for at ændre længde.

Valg af halskæde til dit outfit

En halskæde kan gøre en stor forskel for dit look. Det er den helt perfekte løsning, hvis du står og mangler lidt ekstra til dit outfit. Den rigtige halskæde kan ændre hele dit look og samtidig være med til at understrege det look som du går efter – hvad end du ønsker at opskalere eller nedskalere. Bærer du en kjole eller bluse der går helt op i halsen, og hvor det ikke er muligt at se en kort kæde, så kan du bryde looket ved at bære en længere kæde. Det ser også rigtig fint ud at kombinere de forskellige længder på kæderne og tilføje forskellige vedhæng. Føler du dig lidt for bar, eller bærer du noget tøj med masser af deltaljer, så kan en simpel og enkelt halskæde være mere passende. Og med et enkelt outfit, kan du med fordel gå all in på en prangende halskæde, som vores Bridle Necklace.

En halskæde som gave

Der er masser af gode anledninger til at forkæle en du holder af, og med Jane Kønigs brede vifte af designs, gør vi det muligt for dig at finde noget til enhver smag. En halskæde er en god gave til de forskellige højtider som julen, fødselsdage, konfirmationen, bryllupsgave, mors dag eller andre særlige tider. Dog behøver der ikke altid at være en særlig anledning for at forære en Jane Kønig halskæde, hvis man bare ønsker at forkæle en man holder af lidt ekstra.

Alle vores smykker bliver pakket i fine æsker, så de kan gives direkte til gavemodtageren.