Rosaforgyldt Sølv

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Jane Kønig Lovetags

Har du brug for en personlig og smuk gave til en du holder af, eller mangler du et gaveønske til dig selv? Personlige smykker vinder mere og mere frem, og det er de perfekte accessories, der kan være med til at gøre din stil helt unik. Hos Jane Kønig har vi et bredt udvalg af personlige smykker – alt fra stjernetegn-vedhæng til smykker med bogstaver og symboler. Heriblandt er Jane Kønigs Lovetag smykker, som giver mulighed for at fortælle din helt egen personlige historie. Jane Kønigs Lovetag kollektion består af ringe, halskæder og armbånd.

Kombinationsmuligheder

Jane Kønigs Lovetag vedhæng findes i tre forskellige størrelser og med flere belægninger. Find det Lovetag som passer til din stil bedst, og sammensæt det med den kædetype og -længde som du foretrækker. Ønsker du et simpelt udtryk, kan du vælge smykket i sterling sølv med eller uden belægning, og ønsker du lidt mere shine, findes vedhænget også i 18 karat guld med brillanter. Der er mange forskellige kombinationsmuligheder, da Jane Kønigs sortiment også byder på andre personlige vedhæng, såsom Love Letter-, Startag- og Letter Pendant.

Personliggør dit smykke

Jane Kønig ved, at smykker kan have en helt særlig og personlig betydning. Med vores Lovetags kan du personliggøre dit smykke, så det passer til dig eller den person, som du ønsker at forkæle. Det kan du gøre ved at vælge bogstaver eller tal som symboliserer en person eller markerer en dato, der betyder noget særligt for dig. Tilfør din egen historie til smykket og kombiner det med andre Jane Kønig smykker. Lovetagget et en ideel gave og en af vores bestsellers, der passer perfekt som konfirmationsgave, mors dag gave eller fødselsdagsgave.