Friendship Necklace, sterling sølv

Jane Kønig x Søren Le Schmidt Friendship halskæde i rhodineret sterlingsølv. Panserkæden måler 80 cm i længden og 2,2 mm i bredden, og lukkes med en karabinlås. Halskædens vedhæng måler 50 mm i længden og har en diameter på 7 mm. Vedhænget er designet som et ”samlesæt”, hvorved det er muligt at tage cylinderglasset ud, og fylde det med lige netop det, der giver mening for én selv. Det er et yderst personligt smykke, og derfor vigtigt, at du tager dig tid til at overveje hvilken betydning, som smykket skal have for dig. Kæde: L: 80 cm B: 2,2 mm Vedhæng: L: 50 mm Ø: 7 mm
Udsolgt

1.500,00 kr
SKU:
KJXSLSF18-RH

Vi afsender din pakke indenfor 1-2 hverdage, efter at bestillingen er behandlet. Indeholder din ordre en bestillingsvare (visse Lovetag bogstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringe og 18 karat smykker), vil denne blive afsendt indenfor 1-5 hverdage. Herefter vil den blive leveret indenfor 1-2 hverdage. 

Du har altid 30 dages returret, fra den dag du modtager leveringen. Dette gælder alle smykker, som er købt online via. webshoppen eller i en af vores flagship stores i København eller Aarhus.

Alle vores smykker leveres de ikoniske, farverige Jane Kønig smykkeæsker med dertilhørende gaveposer.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klik her for live chat ♥️