Grå Blomster Ring | 18 karat

Er du til klassiske smykker, så vil denne ring være lige noget for dig. Den er lavet i 18 karat guld og blomsten er formet i grå agat. Med den lille diamant i midten af blomsten, vil denne ring være en tidløs tilføjelse til din smykkesamling. Ønsker du en anden ringestørrelse, er det muligt at få tilpasset ringen. Kontakt venligst vores kundeservice for yderligere information omkring dette. Vær opmærksom på at prisen kan variere alt efter, hvilken størrelse du ønsker. Dette produkt er et unikum, hvilket betyder, at der kun findes dette ene eksemplar. Info: Materiale: 18 karat guld Udsmykning: grå agat & 0.02 ct. brillant
Udsolgt
SKU
UNIKA-GFR

Find din ringstørrelse her

Vi sender din ordre inden for 1-2 dage.

Du har altid 30 dages returret, fra den dag du modtager leveringen. Dette gælder alle smykker, som er købt online via. webshoppen eller i en af vores flagship stores i København eller Aarhus.

Bemærk, at bestillingsvarer varer som visse Lovetag-smykker og 18 karats smykker sendes inden for 1-5 hverdage, og smykker med håndmonterede diamanter og ædelstene vil blive sendt inden for 5-10 hverdage. Herefter vil pakken blive leveret indenfor 1-2 hverdage.

Alle vores smykker leveres de ikoniske, farverige Jane Kønig smykkeæsker med dertilhørende gaveposer.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klik her for live chat ♥️