Faceted Anchor Chain Bracelet, rhodinated sterling silver

Ankerkædearmbånd i rhodineret sterlingsølv. Armbåndet findes i størrelserne medium og large, som måler 19 og 20.5 cm. King Jane begyndte sit eventyr i 2018 – der var ikke nok derude til fyrene, og dette skulle der gøres op med. Med sin tykke kæde og det maritime udtryk, er det muligt at sammensætte armbåndet med eller uden andre smykker. Det kan bæres hvad enten du er iført et jakkesæt eller et casual look. Hvis du fortrækker store armbånd, så er Faceted Anchor Chain armbåndet, lige noget for dig. MEDIUM: 19 cm LARGE: 20,5 cm
På lager
Fra 1.600,00 kr
SKU:
KJFACBSS19-RH

Vi sender din ordre inden for 1-2 dage. Bemærk, at bestillingsvarer varer som visse Lovetag-smykker og 18 karats smykker sendes inden for 1-5 hverdage, og smykker med håndmonterede diamanter og ædelstene vil blive sendt inden for 5-10 hverdage. Herefter vil pakken blive leveret indenfor 1-2 hverdage.

Du har altid 30 dages returret, fra den dag du modtager leveringen. Dette gælder alle smykker, som er købt online via. webshoppen eller i en af vores flagship stores i København eller Aarhus.

Alle vores smykker leveres de ikoniske, farverige Jane Kønig smykkeæsker med dertilhørende gaveposer.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klik her for live chat ♥️