Facebook Pixel

Diamond Temple Ring

Diamond Temple Ring
1.400,00 kr

* Påkrævede felter

1.400,00 kr
+
-
Om smykket
Tempelring med brillantslebne diamanter i mat, forgyldt sterlingsølv. Ringen måler 1,2 mm, kuglerne 2,5 mm i diameter og brillanterne er 0,01 carat. De tre kugler danner tilsammen et tempel og skaber et enkelt, men samtidig elegant udtryk. De klare og glimtende brillanter tilføjer en fin og tidsløs detalje. Tempelringen er dekorativ og en fin detalje i kombination med andre Jane Kønig ringe.

B: 1,2 mm

*Obs. Leveringstiden på denne ring er længere. Ringen afsendes indenfor 7-10 hverdage, efter at bestillingen er behandlet.

 • Find din ringstørrelse her 
 • Alle vores smykker leveres i farverige smykkeæsker med dertilhørende gavepose.
  Leveringstid og returret
  Vi afsender din pakke indenfor 1-2 hverdage, efter at bestillingen er behandlet. Indeholder din ordre en bestillingsvare (visse Lovetag bogstaver, Lovetag armbånd, Lovetag ringe og 18 karat smykker), vil denne blive afsendt indenfor 1-5 hverdage. Herefter vil den blive leveret indenfor 2-4 hverdage. 

  Du har altid 30 dages returret, fra den dag du modtager leveringen. Dette gælder alle smykker, som er købt online via. webshoppen eller i en af vores flagship stores i København eller Aarhus.
  Spørgsmål til smykket?
  Skriv med vores