Diamond Temple Ring, forgyldt sterling sølv

Tempelring med brillantslebne diamanter i mat, forgyldt sterlingsølv. Ringen måler 1,2 mm, kuglerne 2,5 mm i diameter og brillanterne er 0,01 carat. De tre kugler danner tilsammen et tempel og skaber et enkelt, men samtidig elegant udtryk. De klare og glimtende brillanter tilføjer en fin og tidsløs detalje. Tempelringen er dekorativ og en fin detalje i kombination med andre Jane Kønig ringe. B: 1,2 mm *Obs. Leveringstiden på denne ring er længere. Ringen afsendes indenfor 7-10 hverdage, efter at bestillingen er behandlet.
På lager
SKU:
B1146-G-D

Vi sender din ordre inden for 1-2 dage. Bemærk, at bestillingsvarer varer som visse Lovetag-smykker og 18 karats smykker sendes inden for 1-5 hverdage, og smykker med håndmonterede diamanter og ædelstene vil blive sendt inden for 5-10 hverdage. Herefter vil pakken blive leveret indenfor 1-2 hverdage.

Du har altid 30 dages returret, fra den dag du modtager leveringen. Dette gælder alle smykker, som er købt online via. webshoppen eller i en af vores flagship stores i København eller Aarhus.

Alle vores smykker leveres de ikoniske, farverige Jane Kønig smykkeæsker med dertilhørende gaveposer.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klik her for live chat ♥️