Rhodineret sølv

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Jane Kønig øreringe

Fuldend dit look ved at indramme dit ansigt med et par øreringe fra Jane Kønig. Øreringe er den perfekte accessory, og der er ingen tvivl om at de udgør en vigtig del af helhedslooket. Med vores brede udsnit af styles og materialer kan du med sikkerhed finde et par øreringe, som passer til din personlige stil. Jane Kønigs univers byder på alt fra diskrete øreringe til store og øjenfaldende statement pieces, som med fordel kan kombineres med smykker, som du allerede har i dit smykkeskrin. Du vil finde veldesignede øreringe af høj kvalitet, som alle er designet på Jane Kønigs værksted i København. Har du svært ved at finde de helt rigtige øreringe, som kan være med til at komplimentere dit look, så læs med nedenfor og bliv inspireret. Vores øreringe fås i sterling sølv, forgyldt sterling sølv og 18 karat guld

Klassiske og simple øreringe

Ønsker du at dine smykker skal være mere nedtonet, så er vores simple og klassiske øreringe lige noget for dig. Vi har både simple øreringe der sidder helt tæt i øret, eller øreringe som hænger og skaber et elegant spil og tilfører en fin detalje til dit outfit. Uanset om de har flere huller i øret, så er det stadig muligt at mikse og matche de forskellige øreringe – du kan kombinere to forskellige øreringe, og hvis du har flere huller i øreringe, så kan du sammensætte alt efter hvilket look du ønsker. Hvis du er mest til klassiske øreringe, er vores perleøreringe eller diamant ørestikker måske noget for dig. Vil du gerne tilføje lidt ekstra men stadig holde det simpelt og elegant, så er vores Star Spiral helt fantastiske, da de både er minimalistiske og samme tid har fået tilføjet en lille twist i form af sten.

Store og moderne øreringe

Kan du godt lide, at der er lidt ekstra over dine smykker end blot de helt klassiske, så har vi en masse øreringe, som vil passe perfekt til dig. Vores øreringe fås i mange forskellige former og farver, og dette giver dig god mulighed for at slå dig løs med kombinationer af de mange forskellige styles. En af vores absolut favorit statement øreringe er den 70’er inspireret Big Moon ørering, som er prydet med forskellige sten og perler. Andre favoritter som også er nogle af vores mest populære øreringe er; Sun, Ringlet og Shell øreringen. Fælles for disse øreringe, er at de skiller sig ud op imod et casual outfit.

Hoops

Jane Kønig introducerede hoops til hendes univers for mange år siden, og de forbliver en del af kollektionen. I denne kategori vil du finde mange forskellige og smukke øreringe i både store og små størrelser. Derfor har du mulighed for at finde lige netop de øreringe som passer bedst til dig - hvad end du er mest til små og simple hoops eller store hoops. Vores hoops kan kombineres med andre øreringe men også med vores vedhæng, som kan sættes op langs hoopen. Dette giver et mere funky og anderledes udtryk. Nogle af vores favoritter i denne kategori er Chunky Hoops, Slender Hoops, Curly Hoops og Midi Hoops.

Janes inspiration 

I Jane Kønigs univers vil du finde øreringe fra forskellige kollektioner – derfor vil du også opleve at øreringene har et forskelligt udtryk, da de ikke alle tager udgangspunkt i samme inspirationskilde. Jane Kønig lader sig nemlig ikke begrænse af en bestemt stilart, men derimod lader hun sig inspirere af de dynamiske omgivelser, som også kommer til udtryk i de forskellige styles af øreringe. Derfor vil du med det brede udvalg også kunne finde nogle øreringe som passer perfekt til dig selv, eller til en betydningsfuld begivenhed som konfirmationen, bryllup, fødselsdag eller andre begivenheder som har en særlig betydning.