Drippy

Filtrer

13 varer

Faldende orden
 1. Drippy Ring, sterling silver
  Old Darling pris 90,00 kr. Regular Price 300,00 kr.
 2. Drippy Signet Ring, sterling silver
  Fra 550,00 kr.
 3. Drippy V Ring, sterling silver
  Old Darling pris 120,00 kr. Regular Price 400,00 kr.
 4. Drippy Earring with Drop Pendant, sterling silver
  275,00 kr.
  Note that the price is for a piece
 5. Drippy Earstud with Pearl Pendant, sterling silver
  275,00 kr.
  Note that the price is for a piece
 6. Drippy Hoop, sterling silver
  300,00 kr.
  Note that the price is for a piece
 7. Drippy Hoop with Pearl Drop, sterling silver
  350,00 kr.
  Note that the price is for a piece
 8. Drippy Necklace, sterling silver
  375,00 kr.
 9. Drippy Triangle Earring, sterling silver
  Old Darling pris 82,50 kr. Regular Price 275,00 kr.
  Note that the price is for a piece
 10. Small Drippy Hoop, sterling silver
  300,00 kr.
  Note that the price is for a piece
 11. Big Drippy Ring, sterling silver
  Old Darling pris 135,00 kr. Regular Price 450,00 kr.
 12. Drippy Bracelet, sterling silver
  Fra 400,00 kr.
 13. Drippy Cuff, sterling silver
  Fra 275,00 kr.

13 varer

Faldende orden

DRIPPY COLLECTION

 

Vi præsenterer Drippy Collection, den anden af to kollektioner fra Jane Kønig efterårs- og vintersæson 2022. Som kontrast til den dristige og strukturerede Wavy Collection, består Drippy Collection af klas- siske smykker, hvor formen virker flydende og fri i et smeltet look. Kollektionen består af syv øreringe, tre ringe og én halskæde, og den er både klassisk, urban og med kant – det hele på en gang.

De forskellige stiludtryk i Drippy Collection er genkendelige for alle, som f.eks. de klassiske creol- er-øreringe, signetringen og den altid populære V ring. Når drypdesignet kombineres med disse klas- siske smykkedesigns, skaber det en bevægelse i smykket, som fanger blikket. Det føles næsten, som om smykket kunne begynde at forvandle sig til noget andet – som om det aldrig rigtig er hærdet helt. Smykkerne giver indtryk af noget, der flyder frit, ligesom de ædelmetaller, der er brugt til at skabe dem.

Det dryppende look komplementerer dit look og understreger din cool og fuldendte stil. Derfor afspe- jler navnet på kollektionen ikke kun det dryppende design, men også den følelse, man får, når man bærer smykket.Det dryppende metal kombineret med de elegante former og ferskvandsperler skaber et miks af de- signs, hvor alle kan finde noget, der kan fuldende deres look med cool perfektion.

 

Adspurgt om inspirationen til Drippy-kollektionen svarer Jane:
“Jeg kunne godt lide ideen om at genskabe disse klassiske former, som alle elsker. Visionen var, at skabe et design, der afspejler en bevægelse, selvom smykket i sig selv har en fast form. Jeg forestillede mig et brændende stearinlys, hvor den smeltede stearin flyder ud over kanten, eller regn på et vindue, hvor vanddråber løber ned ad ruden på en hypnotiserende måde. Den hypnotiserende bevægelse, som man ikke kan holde op med at stirre på, er det, jeg har forsøgt at indfange i designet.”

Bevægelsessymbolikken i disse smykker fortæller en historie om, hvordan noget, der har været fast og stabilt meget længe, pludselig begynder at ændre sig. Alt ændrer sig på et eller andet tidspunkt, uan- set om det er verden, mennesker eller smykker. Vi søger bedre versioner af det nuværende, og det er præcis det, denne kollektion afspejler. Kollektionen gengiver en bevægelse, der aldrig stopper, og den vil dermed altid være aktuel: Kollektionens smykker vil altid tilpasse sig den person, der bærer dem, uanset hvornår de bæres.