Konfirmation

Konfirmation

Konfirmationerne ligger i foråret. Og vi glæder os til at se de smukke unge mennesker når de skal fejres og forkæles.

Vi har samlet et udvalg af smykker, som vil inspirere dig til den perfekte gave eller det perfekte gaveønske. Hvad end du selv skal sammensætte en ønskeliste, eller du er på udkig efter den perfekte gave, så har vi gjort det nemt for dig ved at samle vores favoritter i en ultimativ gaveguide nedenfor.

Alle gaver kan byttes 30 dage efter de er giver

Der følger smukke smykkeæsker med alle gaver

Smykker renses og poleres gratis i vores butikker

Filtrer

8 varer

Faldende orden
 1. Medium Lovetag, sterling sølv
  Fra 300,00 kr.
 2. Anchor Chain, sterlingsølv
  Fra 375,00 kr.
 3. Reflection V ring | Blank sølv
  Fra 600,00 kr.
 4. Impression Armour Ring | Blank sølv
  Fra 900,00 kr.
 5. Tiny Rhombus Earring, sterlingsølv
  300,00 kr.
  Note that the price is for a piece

8 varer

Faldende orden

Skal du købe gave til en konfirmand?

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til den særlig dag. Derfor har vi fundet de mest betydningsfulde smykker, som gemmer på den fineste betydning i form af bogstaver eller designs, og skal være et vedvarende minde om den uforglemmelige konfirmations dag. Er konfirmanden din veninde, datter, barnebarn eller blot en du har nær, så vil du med vores brede vifte af designs, kunne finde et smykke der komplimenterer enhver konfirmands stil.

Gaveideer til dine konfirmationsønsker

Skal du konfirmeres i 2021? Ønsker du at skinne helt igennem på den særlige dag, så lad smykkerne være en del af dit konfirmations-outfit. Et oplagt smykke til dit look er vores klassiske kors vedhæng, som fås i flere størrelser, og enten med eller uden diamanter. Ønsker du at skille dig lidt ud, så kan du gøre det med vores statement Star Signet Ring eller vores F+E Chain bracelet, som er designet i samarbejde med de to content-creators, Fredrik Trudslev og Emilie Britting.