Kombination af Reflection Letter og en halskæde, forgyldt sterlingsølv

Kombination af halskæde og Reflection Letter i 18 karat forgyldt sterlingsølv.

Reflection Letter i 18 karat forgyldt sterlingsølv med graveringer, der giver et dramatisk og skinnede look.

Reflection Letters måler 14 mm. i højden og varierer mellem 6-18 mm. i bredden.

Med disse vidunderlige Reflection Letters forudser vi at en ny klassiker er født. Reflection Letters kan ses som vores Letter Pendants frække lillebror. Reflection Letters skinner om kap med solen og vil ses.

Reflection Letters kan bæres i en kæde alene eller flere sammen. Du kan også vælge at mix´n´matche med andre af vores smukke vedhæng. Bær dit eget bogstav, eller ær en du holder af ved at putte vedkommendes bogstav i din kæde. Reflection Letters er den perfekte gave.

Halskæder:

Stretched Anchor Chain i mat forgyldt sterlingsølv. Halskæden har to lukningspunkter, hvilket betyder, at længden kan justeres til enten 42 eller 50 cm. De ovale kædeled tilføjer kant til det minimalistiske og feminine design. Kombiner halskæden med dine yndlings Jane Kønig vedhæng til et personligt look.

Curb chain i mat forgyldt sterlingsølv. Halskæden er 1,2 mm tyk.

Ankerkæde i mat, forgyldt sterlingsølv; 1,2 mm tyk. Ankerkæden er en klassisk, tidløs kæde, som alle skal eje. Halskæden fås i længder på 42 cm, 60 cm og 80 cm.

Facetteret ankerkæde i mat, forgyldt sterlingsølv. Halskæden måler 50 cm og lukkes med en lås. Kæden er klassisk, men den smukke detalje ved låsen gør den speciel. L. 50 cm T. 1,2 mm

F + E Chain halskæde i forgyldt sterlingsølv. Halskæden består af en ankerkæde, der måler 50 cm i længden. Halskædernes klumpede led trækker klare henvisninger til både hip-hop og popkultur og kan bæres af begge køn.

Udsolgt

Fra 760,00 kr. Regular Price 800,00 kr.

Til 1.950,00 kr.

SKU
RL001-CHAIN-BUNDLE-G

Vi sender din ordre inden for 1-2 dage. Dog kan der ifm. helligdage og udsalgsperioder være længere leveringstider.

Du har altid 30 dages returret, fra den dag du modtager leveringen. Dette gælder alle smykker, som er købt online via. webshoppen eller i en af vores flagship stores i København eller Aarhus.

Bemærk, at bestillingsvarer som visse Lovetag-smykker og 18 karats smykker sendes inden for 1-5 hverdage, og smykker med håndmonterede diamanter og ædelstene vil blive sendt inden for 5-10 hverdage. Herefter vil pakken blive leveret indenfor 1-2 hverdage.

Alle vores smykker leveres de ikoniske, farverige Jane Kønig smykkeæsker med dertilhørende gaveposer.

Small jewellery box Medium jewellery box Large jewellery box

Klik her for live chat ♥️