ARMBÅND

Udvalget af Jane Kønig armbånd består blandt andet af det enkle og klassiske Ankerkædearmbånd, og de personlige og unikke Lovetag armbånd. Armbåndene kan kombineres til et personligt look ved eksempelvis at bruge flere armbånd på samme håndled og mixe farver og udtryk. Du kan tilføje Jane Kønig vedhæng og på den måde skabe dit eget unikke look. Armbåndene fås i sølv, forgyldt sølv og 18 karat guld.  

Filtrer

18 varer

Faldende orden
 1. Drippy Bracelet, gold-plated sterling silver
  Fra 600,00 kr.
 2. Salon Pearl Bracelet, gold-plated sterling silver
  Old Darling pris 980,00 kr. Regular Price 1.400,00 kr.
 3. Salon bracelet, forgyldt sterling sølv
  Old Darling pris 500,00 kr. Regular Price 1.000,00 kr.
 4. Souvenir Anklet, forgyldt sterling sølv
  Old Darling pris 297,50 kr. Regular Price 425,00 kr.
 5. F+E Chain Bracelet, forgyldt sterling sølv
  Fra 1.325,00 kr.
 6. Simple Bead Bracelet, forgyldt sterling sølv
  Old Darling pris 487,50 kr. Regular Price 975,00 kr.
 7. Chunky Bead Bracelet, forgyldt sterling sølv
  Old Darling pris 900,00 kr. Regular Price 1.800,00 kr.
 8. Half Moon Bracelet, guldbelagt sterling sølv
  Old Darling pris 450,00 kr. Regular Price 900,00 kr.
 9. Bridle Bracelet, forgyldt sterling sølv
  Old Darling pris 840,00 kr. Regular Price 1.200,00 kr.
 10. Bead Bracelet with Chain, forgyldt sterling sølv
  Old Darling pris 630,00 kr. Regular Price 900,00 kr.
 11. Lovetag Bracelet with 1 Lovetag, forgyldt sterling sølv
  Old Darling pris 325,00 kr. Regular Price 650,00 kr.
 12. Pearl Bracelet
  Old Darling pris 800,00 kr. Regular Price 1.600,00 kr.

18 varer

Faldende orden

Jane Kønig armbånd

Et armbånd er essentielt i ethvert smykkeskrin, og man kan derfor aldrig have for mange armbånd. Armbånd kan bæres alene eller i kombination med andre, alt efter hvilket udtryk du går efter - det er kun fantasien der sætter grænser, og du man mixe og matche dem som du ønsker. Jane Kønig har både moderne og personlige armbånd, som i al sin enkelthed knytter sig til bæreren gennem initialer, tal eller symboler.

Et smykke er med til at skabe detaljer, og giver dig mulighed for at vise din egen personlige stil. Hos Jane Kønig har vi et varieret udvalg af armbånd, hvilket giver dig muligheden for at finde netop det armbånd, som passer bedst til dig og din personlighed. Vores armbånd findes i flere forskellige farver og materialer, som kan kombineres med Jane Kønigs andre smykker. I sortimentet vil du både finde elegante og mere edgy styles, så uanset om du ønsker et armbånd der supplere dit look eller tilfører kant, kan du finde dette hos os. Har du allerede nogle favorit-smykker derhjemme, kan du også kombinere vores armbånd med dine nuværende smykker.

Mix and Match

Har du brug for inspiration til at mixe og matche dine armbånd, så læs med her. Ønsker du at skabe et finurligt og legende look, så kan vores kædearmbånd kombineres med vores Love Letters med symboler. Du kan også tilføje et Startag vedhæng, ved at køre kæden igennem hvor det passer bedst – dette skaber et mere anderledes og unikt udtryk. Ved at tilføje et vedhæng til dit armbånd, har du mulighed for at personalisere armbåndet og gøre det helt unikt.

Ønsker du et mere simpelt look, kan du kombinere vores Anchor Chain armbånd med vores Half Moon Bracelet. Må dine armbånd gerne skabe lidt ekstra opmærksomhed, så anbefaler vi at kombinere vores Simple Bead Bracelet med vores Chunky Bead Bracelet. Der er selvfølgelig mange flere kombinationsmuligheder som du kan lege med, og det handler derfor om at udforske og sætte dine præferencer i spil, når du kombinerer armbåndene. Hvis du ønsker lidt mere inspiration, kan du besøge vores flagship butikker, hvor vores personale vil guide dig til den helt perfekte kombination der passer til dig.