ARMBÅND

Udvalget af Jane Kønig armbånd består blandt andet af det enkle og klassiske Ankerkædearmbånd, og de personlige og unikke Lovetag armbånd. Armbåndene kan kombineres til et personligt look ved eksempelvis at bruge flere armbånd på samme håndled og mixe farver og udtryk. Du kan tilføje Jane Kønig vedhæng og på den måde skabe dit eget unikke look. Armbåndene fås i sølv, forgyldt sølv og 18 karat guld.  

Filtrer

8 varer

Faldende orden
 1. Anchordia bracelet w. pearl lock. 18 karat guld
  Fra 3.500,00 kr.
 2. Figaro Panzer bracelet, 18 karat guld
  Fra 2.000,00 kr.
 3. Corn chain bracelet, 18 karat guld
  Fra 2.300,00 kr.
 4. Saturn Bracelet, 18 karat guld
  Fra 1.950,00 kr.
 5. Palmedia Bracelet, 18 karat guld
  Fra 2.000,00 kr.
 6. Anchor Chain Bracelet, 18 karat guld
  Fra 1.850,00 kr.
 7. Snoet armånd, 18 karat guld
  15.000,00 kr.

8 varer

Faldende orden

Jane Kønig armbånd

Et armbånd er essentielt i ethvert smykkeskrin, og man kan derfor aldrig have for mange armbånd. Armbånd kan bæres alene eller i kombination med andre, alt efter hvilket udtryk du går efter - det er kun fantasien der sætter grænser, og du man mixe og matche dem som du ønsker. Jane Kønig har både moderne og personlige armbånd, som i al sin enkelthed knytter sig til bæreren gennem initialer, tal eller symboler.

Et smykke er med til at skabe detaljer, og giver dig mulighed for at vise din egen personlige stil. Hos Jane Kønig har vi et varieret udvalg af armbånd, hvilket giver dig muligheden for at finde netop det armbånd, som passer bedst til dig og din personlighed. Vores armbånd findes i flere forskellige farver og materialer, som kan kombineres med Jane Kønigs andre smykker. I sortimentet vil du både finde elegante og mere edgy styles, så uanset om du ønsker et armbånd der supplere dit look eller tilfører kant, kan du finde dette hos os. Har du allerede nogle favorit-smykker derhjemme, kan du også kombinere vores armbånd med dine nuværende smykker.

Mix and Match

Har du brug for inspiration til at mixe og matche dine armbånd, så læs med her. Ønsker du at skabe et finurligt og legende look, så kan vores kædearmbånd kombineres med vores Love Letters med symboler. Du kan også tilføje et Startag vedhæng, ved at køre kæden igennem hvor det passer bedst – dette skaber et mere anderledes og unikt udtryk. Ved at tilføje et vedhæng til dit armbånd, har du mulighed for at personalisere armbåndet og gøre det helt unikt.

Ønsker du et mere simpelt look, kan du kombinere vores Anchor Chain armbånd med vores Half Moon Bracelet. Må dine armbånd gerne skabe lidt ekstra opmærksomhed, så anbefaler vi at kombinere vores Simple Bead Bracelet med vores Chunky Bead Bracelet. Der er selvfølgelig mange flere kombinationsmuligheder som du kan lege med, og det handler derfor om at udforske og sætte dine præferencer i spil, når du kombinerer armbåndene. Hvis du ønsker lidt mere inspiration, kan du besøge vores flagship butikker, hvor vores personale vil guide dig til den helt perfekte kombination der passer til dig.