Mød Nikolaj & Mathias

Unisex smykker fra Jane Kønig
Indlæser... 1429 view(s)

Mød Nikolaj & Mathias

Tiderne skifter og det samme gør vores accessories. Hos Jane Kønig mener vi at vores smykker spænder bredere end bare ét køn. 

Vi har givet de to unge influncere Nikolaj og Mathias frie hænder. Her kan du se, hvordan de styler deres favorit Jane Kønig smykker.

 

Hvem er I?

Vi er et par tvillingedrenge på 20 år, som elsker at tage del i at skabe noget, og nyder at være kreative. Vi elsker at være sammen med mennesker og vægter fællesskabet. Ydermere er vi en stor del af et aktivt fanmiljø ude på den Københavnske Vestegn, nemlig Brøndby IF.

Mød Nikolaj & Mathias på Instagram

 

Hvor er I fra?

Vi er opvokset i Vejle, og bor her stadig lidt endnu, men flytter begge to til København i begyndelsen af det nye år. 

 

Hvad laver i til daglig?

Mathias; Jeg arbejder til daglig som lærervikar på en folkeskole, og som tjener ved siden af. Jeg er pt. i gang med mit andet sabbatår, og er lige nu ved at finde ud af hvad jeg skal fremadrettet. Derudover er jeg vild med tennis.

Nikolaj; Jeg er ligeledes i gang med mit 2. sabbatår, og er ansat hos Bestseller, hvor jeg primært arbejder med logistik og distribution, men også prøvehåndtering af fremtidige kollektioner. Derudover bruger jeg tid på at male, og ellers vinde over Mathias på tennisbanen.

  

Hvad inspirerer jer?

Mennesker som virkelig tør noget. Sætter noget på spil, for at gøre en tilværelse bedre, ikke bare for dem selv eller for en bevægelse, men for alle.

Hvad angår mode kan det være alt fra vores morfars påklædning til noget meget eksperimenterende, rave agtigt. Overordnet noget der afviger fra normen. Det skæve. Det fedt.

 

Hvis i hver skulle vælge en skuespiller, til at spille jer i en film, hvem skulle det så være?

Nikolaj; Timothée Chalamet 

Mathias; Harry Styles

 

Hvem er jeres favorit at følge på Instagram lige nu? Og hvorfor?

Helt klart filminstruktøren, Jonas Risvig.
Der er altid gang i hans Instagram, og alt hvad han beskæftiger sig med lige nu, er virkelig inspirerende. Han har gang i flere ungdomsserier, og er virkelig værd at tjekke ud, hvis ikke man kender ham. Vi har begge to haft fornøjelsen af at være med i flere af de musikvideoer han har lavet, og har også medvirket i en hans kampagnevideo for en streamingtjeneste. Hele hans crew er fantastisk.

 

Hvilket Jane Kønig smykke er jeres yndlings? Og hvorfor?

Reflection Signet Ring og Star Signet Ring, er vores begges favoritter. De er super svedige. Vi er generelt ret vilde med signetringe og de her er kombinationen af enkle og eksperimenterende. Det gør dem, synes vi, nemme at style fordi de passer til alle lejligheder.

 

Guilty pleasures?

Nikolaj; Filmen “The Proposal” - absolut sublim

Mathias; Kæmpe boybelieber haha

Justin Bieber <3

 

Hvilke andre unisex items bruger I?

Vi bruger selv items fra bla. Ganni, Eytys, AOA, og Jacquemus. Brands som vi synes laver nogle virkelig fede items, og som virkelig har deres egen stil!

De fleste af de unisex items vi går i, starter med at blive købt som “dametøj”, så det er i virkeligheden det hele. Bukser, T-shirts, solbriller, jakker osv. Det er ikke ret vigtigt for os om det er det ene eller det andet. Så længe det cool.

 

Hvilke trends håber I kommer tilbage, hvilke trends cringer i over?

To be fair er vi ret ligeglade med trends. Det er hverken noget vi kigger så meget efter, og vi cringer ikke rigtigt over noget. Folk må synes det de selv går i er godt til dem, og det er det vigtigste.

 

Hvad er jeres ønske for modebranchen?

Modeverdenen skal blive mere sustainable. Vi skal støtte de brands, som tænker grønt og som producerer mere grønt. Modehusene og tekstilindustrien generelt, har et kæmpe klimaansvar. I forhold til det mere æstetiske synes vi, at flere af de helt store modeaktører gerne må være lidt mere eksperimenterende med brugen af farver.

 

Til slut, hvad er jeres yndlingssange lige nu?

Mathias; "En stemme" The Minds of 99, de fyre er bare for vilde mand! 

Nikolaj, "SILK SCREEN" Jin DeLuca! Nogle virkelig fede gutter fra Århus, som virkelig rammer en nerve. 

 

Nikolaj & Mathias favoritsmykker

−−−

NIKOLAJ & MATHIAS STYLER JANE KØNIG

Nikolaj & Mathias styler Jane Kønig

Nikolaj & Mathias styler Jane KønigNikolaj & Mathias styler Jane Kønig

Nikolaj & Mathias styler Jane Kønig

Nikolaj & Mathias styler Jane Kønig