DEN ULTIMATIVE VALENTINES GUIDE

DEN ULTIMATIVE VALENTINES GUIDE

Valentines dag nærmer sig med hastige skridt, og selvom dagen handler om at tilbringe tid med den du holder af, så er det nok de færreste kvinder, der kan benægte, at en Valentines gave ikke vil varme lidt om hjertet. Derfor har Jane Kønig lavet den ultimative Valentines guide til dig som skal købe den perfekte Valentines gave. 

Valentinsdag fejres den 14. februar og er en dag fyldt med romantik. På dagen udveksler par rundt omkring i hele verden blomster, kort, chokolade eller andre former for kærlige gaver. Når der udveksles gaver, er det ofte tanken bag gaven, som har den største betydning for modtageren. Derfor er vi ikke i tvivl om, at et smykke fra Jane Kønig er den oplagte Valentins gave. 

Personlige smykker en perfekt gaveidé, der kan være med at bringe et smil frem hos gavemodtageren. Med Jane Kønigs velkendte Lovetags, har du mulighed for at give et personligt smykke, ved at sammensætte en unik kombination af initialer, tal og symboler, som betyder noget for dig og gavemodtageren. Smykket kan være et symbol på din relation til gavemodtageren gennem en kombination af jeres initialer eller en særlig mærkedag som i deler gennem en unik sammensætning af tal. Det kan være et minde om de vigtige ting i livet eller en begivenhed, du aldrig glemmer. Der må gerne ligge nogle kærlige tanker bag gaven, og derfor mener vi, at Lovetag smykkerne er den perfekte gaveidé, da smykket kan blive et symbol på jeres kærlighed. 

Skal der være lidt ekstra shine over gaven, er vores Letter Pendants med diamanter og de fine diamant Lovetags i 18 karat også et rigtig godt bud på den ultimative Valentines gave. Det er en lidt dyrere gave, men vi er sikre på, at alle kvinder vil elske disse smykker. 

Jane Kønig har et bredt udvalg i smykker, og du vil med sikkerhed kunne finde noget til enhver smag. Udvalget giver dig også mulighed for at finde et smykke, som matcher dit budget. 

 

Se alle Lovetags her >>

 

3 years ago
Did you like this post?
0
0