DE MEST INSTAGRAMMEDE JANE KØNIG SMYKKER I 2019

DE MEST INSTAGRAMMEDE JANE KØNIG SMYKKER I 2019

Med årene er de sociale medier blevet mere og mere populære. I 2019 var der 250.000 danske aktive instagram-profiler, som blandt andet postede billeder af alt fra ferie, tøj og selvfølgelig også deres smykker. Vi har lavet en oversigt over de mest instagrammede Jane Kønig smykker i 2019. 

Instagram er blandt verdens hurtigst voksende sociale medier med mere end 1 milliard aktive brugere om måneden – nogle benytter mediet som salgskanal, mens andre anvender det som kommunikationskanal med venner og bekendte. Instagram bruges aktivt til deling af billeder, og mange tusinde brugere har i 2019 delt billeder af deres Jane Kønig smykke. Vi elsker at se alle vores følgere med smykkerne på, og derfor har vi samlet et overblik over de mest Instagrammede Jane Kønig smykker i 2019. 

Chunky Hoops
Chunky Hoops er et par cool og klassiske øreringe, der passer til ethvert outfit - de gør sig godt til både chunky strikstrøjer og fine sommerkjoler. Igennem hele år 2019 har øreringen været meget populære på Instagram, og siden lanceringen af vores Small Chunky Hoops, har disse også været at spotte på smukke billeder iblandt vores kære følgere. 

Big Braided Ring
Denne ring har længe været en favorit blandt Jane Kønigs kunder. På Instagram findes mange inspirerende billeder, hvor ringen bliver vist i både sterling sølv og forgyldt sterling sølv. Den store fletring kan i samspil med andre ringe blive en smuk detalje til ethvert look, og vi elsker derfor at se, hvordan vores følgere styler ringen med andre Jane Kønig smykker, og smykker fra andre brands. 

Small Shell
Denne ørering er med sin smukke overflade utrolig iøjnefaldende og elegant. Øreringens skinnende design gør, at den er utrolig smuk på billeder og giver ekstra kant til ethvert outfit. I 2019 så vi et boom af billeder med vores Small Shell øreringe på Instagram, og øreringen er blevet tagget på alt fra smukke strandbilleder til cool hverdagsbilleder. 

Half Moon Earring
Denne ørering bevæger sig, når man har den på, og den fremstår derfor dansende og levende. Måske har du selv postet et billede med vores Half Moon Earring, eller set en af vores følgere gøre det. Uanset hvad, så er der ingen tvivl om, at alle billeder med denne ørering er helt fantastisk smukke. 

Der er ingen tvivl om, at øreringe er nogle af de mest instagrammede styles iblandt Jane Kønigs smykkekategorier. Fælles for alle ovenstående smykker er, at de er meget ”insta-venlige” og derfor tager sig godt ud på billeder. Derfor tror vi også, at det er netop derfor, at disse smykker er de mest populære Jane Kønig smykker på Instagram i 2019. 

 

Find smykkerne her ...

3 years ago
Did you like this post?
0
0