5 sommerfavoritter

5 sommerfavoritter
Posted in: Backstage

5 sommerfavoritter

Spring ud i solskinnet med smukke smykker fra Jane Kønig. Sommeren er endelig her, og det er den oplagte mulighed for at vise dine smykker frem. Vi har derfor fundet 5 uundværlige sommersmykker, som uden tvivl vil komplimentere dine outfits.

 

Smykker er med til at fuldende dit look, og selvom det er sommer og man har ferie, er smykker en vigtig del af sommer-looket. Nedenfor har vi samlet vores favoritter, som passer perfekt til sommerens trends og tendenser. Læs også hvordan du passer på dine smykker i denne dejlige sommertid.

 

Big Moon Earrring

Farvede sten hitter, og sommeren er den oplagte mulighed for at lege med din stil. Vær ikke bange for at skille dig ud med sten som turkis og malakit, der også passer perfekt til året øvrige sæsoner. Jane Kønigs Big Moon Earring er helt unik, og hvis du er åben over for idéen om at bære store smykker, så er denne ørering lige noget for dig.

 

Salon Pearl Bracelet

Gør dig klar til ferien med smukke perler. Jane Kønig har designet smykker i mange år, og naturen er en stor inspiration for Jane, der ofte bruger perler, sten eller koraler i sine designs. Perlesmykker kan bruges året rundt, men passer rigtig fint til sommerens farverige omgivelser. Fuldend dit sommer-look med det smukke og unikke Salon Pearl Bracelet.

 

Souvenir Anklet

Solen skinner og det er tid til at vise anklerne frem, og hvorfor så ikke pryde dem med et smukt smykke? Ankelkæder er sommerens musthave smykke, og derfor passer Jane Kønigs nye Souvenir Anklet helt perfekt til din smykkesamling. Ønsker du et mere legende look, kan ankelkæden kombineres med dine favorit vedhæng fra Jane Kønig.

 

Bridle Necklace

Tiden med store rullekraver er fordi, og det er tid til at vise dine fine halskæder frem. Flotte smykker er det mest opsigtsvækkende ved sommerens outfits, og derfor passer den iøjnefaldende Bridle Halskæde helt perfekt hertil. Kombiner denne halskæde med en smuk sommerkjole eller en cool t-shirt for et mere råt look. Halskæden findes også som et armbånd.

 

Salon Knocker

Unikke og særlige smykker, der skiller sig ud er idéelle til sommerens fester og særlige begivenheder. Derfor er en af vores sommerfavoritter de smukke Salon Knocker øreringe, som har et vintage inspireret look. Øreringen består af en smuk og organisk overflade, som står i kontrast til det fine muslingestempel.

 

Gode råd til vedligeholdelse af smykker:

 

  • Husk at tage dine smykker af, når du bader
  • Husk at tage dine smykker af, når du tager solcreme på
  • Pak dine smykker i en lufttæt pose, når du skal have dem med på ferie

 

Dyk ned i Jane Kønigs smykkeunivers, og find din egen smykke-sommerfavorit.

 

5 sommerfavoritter

2 years ago
Did you like this post?
0
0