SKIL DIG UD MED ROSA FORGYLDTE OG RHODINEREDE SMYKKER

SKIL DIG UD MED ROSA FORGYLDTE OG RHODINEREDE SMYKKER

Jane Kønig har kreeret smykker i mere end 30 år. Størstedelen af smykkerne produceres i sterling sølv, hvorefter nogle tilføres en belægning. Med tiden er sølv og guld blevet de mest populære materialer, men rosa forgyldte og rhodinerede smykker er stadig populære blandt kvinder, der ønsker at skille sig ud.

De fleste kvinder vælger deres smykker i sølv eller guld. Ønsker du, at dit smykke skal skille sig ud, anbefaler Jane Kønig, at du går efter de rhodinerede og rosa forgyldte smykker. Vi har derfor udvalgt vores tre favoritter blandt de to metaller, som med sikkerhed vil kunne tilføre et unikt touch til dit look. 

RHODINEREDE SMYKKER 
Jane Kønigs rhodinerede smykker er bearbejdet således, at de er gjort mørke i farven. Den mørke farve er med til at tilføre et anderledes og mere råt look samt en dybere intensitet til smykkerne. Smykkerne kan bruges enkeltvis for at skabe et klassisk og elegant look, men du kan også opnå et moderne udtryk, hvis du mixer rhodinerede smykker med sterling sølv.

V RING
Jane Kønigs V ring er en klassiker, og derfor også en af vores favoritter blandt de rhodinerede smykker. De rene linjer og den skulpturelle form gør ringen helt unik, og den mørke farve er med til at tilføre yderligere kant til smykket. V ringen kan nemt kombineres med ringe i sterling sølv.

CHAIN EARRING WITH BIG PEARL
Vi elsker kombinationen af den feminine ferskvandsperle og den rå farve på vores Chain Earring Big Pearl. De to elementer står i rigtig fin kontrast til hinanden, hvilket gør øreringen en smule mere feminin end de øvrige smykker lavet af rhodineret sølv.

PLISSÈ
Gå all in på den mørke farve, som tydeligt ses på den flotte Plissé ørering. Øreringen kan vendes begge veje, hvilket skaber mange muligheder for styling. Både øreringens udseende og den mørke farve er iøjnefaldende og det sofistikerede udtryk, gør den perfekt som statement smykke. 

ROSAFORGYLDTE SMYKKER
Rosa forgyldte sølvsmykker har en eksklusiv varm glød som skaber et unikt udtryk. De er et rigtig fint alternativ til forgyldte smykker, og kan med fordel sammensættes med andre metaller. Farven er med til at skabe et feminint og eksklusivt udtryk, som tilfører smykkerne noget helt særligt. De smukke og elegante rosa forgyldte smykker klæder de fleste kvinder – læs med nedenfor hvor vi har samlet vores 3 favoritter. 

LOVETAG
Lovetag halskæden er vores absolutte favorit blandt de rosa forgyldte smykker. Det blide udtryk i farven og den fine historie som smykket kan gemme på er helt unik. Lad dette smykke skabe opmærksomhed i al deres enkelthed. 

PEARL BRACELET 
Vi er vilde med det rosa forgyldte Pearl Bracelet. Den feminine farve går rigtig fint i spænd med den lige så feminine ferskvandsperle. Vil du gå all in på det feminine udtryk, er det dette armbånd som du skal vælge. 

BIG DIADEM RING
Den feminine farve og de smukke brillanter, gør denne ring til en af vores favoritter. Brillanterne tilfører ringen en fin og tidløs deltalje til det ellers enkle og elegante design. Ringen kan kombineres med andre rosa forgyldte eller forgyldte smykker. 

Gå på opdagelse i Jane Kønigs smykkeunivers og se hele sortimentet af rosa forgyldte og rhodinerede smykker. Her vil du finde alt fra klassiske og minimalistiske øreringe, til eksklusive og feminine ringe. 

 

3 months ago
Did you like this post?
0
0