GÅ DET NYE ÅR I MØDE MED DE PERFEKTE SMYKKER

GÅ DET NYE ÅR I MØDE MED DE PERFEKTE SMYKKER

Det er snart nytårsaften og tid til at gå all in på smykkefronten. Som inspiration til det kommende nytårsoutfit, har Jane Kønig givet sit bud op, hvad du skal have på, når du springer ind i det nye år.

Nytårsaften er en aften, hvor vi alle tænker lidt ekstra over, hvad vi skal have på. Det er derfor en god anledning til at finde nytårssmykkerne frem, og Jane Kønig har fundet de perfekte nytårs-favoritter, som uden tvivl vil komplimentere dit look. Med vores udvalgte styles kan du blive klar til den festlige aften sammen med familie og venner. Det er meget forskelligt, hvordan man vælger at fejre denne særlige aften, og det samme gælder for valget af outfit og smykker. Måske du allerede nu har fundet tøjet, men mangler smykkerne, der skal være med til at fuldende dit nytårslook.

Har du valgt en simpel kjole eller et par bukser og en blazer, så tilføj gerne lidt ekstra til looket med nogle statement smykker. Kombinér dit outfit med vores Big Moon Earring, Wire Choker eller Bridle Bracelet. Har du derimod valgt et outfit med lidt ekstra shine, kan du enten vælge at gå all in på smykkerne, eller vælge nogle smykker, der er mere underspillede, så outfittet får lov til at være i fokus. Her vil vores V Ring, Slender Hoop og Simple Bead Bracelet passe perfekt, og de findes alle i både sterling sølv og forgyldt sterling sølv.

I Jane Kønigs foranderlige univers, vil du finde alt fra funklende øreringe og iøjnefaldende ringe til simple halskæder og glimtende armbånd. Der er derfor rig mulighed for at finde det helt perfekte smykke til netop dit nytårslook. Vi håber, at du finder et smykke du kan lide og ønsker dig et rigtig godt nytår fra hele Jane Kønig teamet.

Find smykkerne her ...

3 years ago
Did you like this post?
0
0