MORS DAG

MORS DAG

MORS DAG

Traditionen tro skal alle mødre fejres og forkæles på mors dag, søndag d. 10. maj. Derfor har vi samlet et udvalg af fine smykker, som kan være et evigt symbol på kærligheden mellem mor og barn.

Glæd din mor med den perfekte gave fra Jane Kønig – et tidløst smykke og et evigt minde. Har du ikke fundet den perfekte gave endnu, kan du læse med nedenfor, hvor vi har samlet en guide, der kan inspirere dig til den ultimative mors dag gave.

Jane Kønig har siden 1987 designet og produceret smykker. Et af Jane Kønigs mest populære smykker er Lovetagget, der kan symbolisere forholdet mellem gavegiver og gavemodtager. Med Lovetag smykket har du mulighed for at sammensætte en personlig kombination af tal og initialer, hvilket gør smykket helt unikt. Du kan vælge forbogstavet i din mors, dit eget og dine søskendes navne og dermed give en gave, der symboliserer båndet mellem jer. Lovetag smykket er indbegrebet af kærlighed og omsorg, som alle de seje og smukke mødre fortjener.

Lovetag smykket kan fås både som halskæde, så din mor kan have dig tæt på hjertet, men derudover fås det ligeledes som armbånd og ring. Lovetag smykkerne findes i flere prisklasser, og på den måde kan du finde netop det smykke, som passer bedst til din mor og dit budget.

I Jane Kønigs univers vil du finde mange forskellige styles, men det er vigtigt at finde netop det smykke, som afspejler den kvinde, der skal gå med det. Vores Star TagsPerlevedhæng og Koral hjerte er også nogle af vores favoritter som mors dag gave. 

Hvis du vil nå at have fat i en betydningsfuld gave, til verdens sødeste mor, kone eller kæreste, så tag et smut forbi en af vores Flagship butikker eller besøg vores webshop. 

 

Jane Kønig støtter MødrehjælpenJane Kønig støtter Mødrehjælpen

I år donerer vi 15% af salget af de nedenstående udvalgte Mors dag smykker til Mødrehjælpens fantastiske arbejde for mødre og børn i Danmark. 
Tusinde tak fordi du hjælper os med at støtte dem ♥️

 

Se de skønne gaver til Mors dag her ...

 

1 year ago
Did you like this post?
0
0