KONFIRMATION 2020

KONFIRMATION 2020

Konfirmationerne er lige om hjørnet, og derfor har Jane Kønig samlet et udvalg af smykker, som vil inspirere dig til den perfekte gave eller det perfekte gaveønske. Hvad end du selv skal sammensætte en ønskeliste, eller du er på udkig efter den perfekte gave, så har vi gjort det nemt for dig ved at samle vores favoritter i en ultimativ konfirmationsgaveguide.

Det er snart forår, hvilket betyder, at et nyt hold af piger og drenge skal konfirmeres. Den festlige anledning betyder ofte, at smykker skal bæres eller modtages på dagen. På vores konfirmationssite har vi samlet et bredt udvalg af smykker, som egner sig perfekt til den store dag. Smykkerne er også en ideel gaveidé for dig, som har fået æren af at deltage i denne særlige fest, og derfor søger en gave til konfirmanden. 

Gavegiveren
Skal du til konfirmation i 2020, så er du måske på udkig efter en konfirmationsgave til ham eller hende. Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til den særlige dag, men du kan heldigvis finde inspiration hos Jane Kønig. Vi har samlet vores mest betydningsfulde smykker i en ultimativ konfirmations-gaveguide, som du kan finde her under. Smykkerne gemmer på den fineste betydning i form af bogstaver og designs, og kan blive et vedvarende minde om den uforglemmelige dag. Er konfirmanden din ven, datter, søn eller barnebarn eller blot en du har nær, så vil du med vores brede vifte af designs kunne finde et smykke, der komplimenterer enhver konfirmands stil.

Konfirmanden
Ønsker du at skinne igennem på den særlige dag, så lad smykkerne være en del af dit konfirmations-outfit. Et oplagt smykke til dit look er vores klassiske kors vedhæng, som fås i flere størrelser, og enten med eller uden diamanter. Ønsker du at skille dig lidt ud, så kan du gøre det med vores statement Star Signet Ring eller vores F+E Chain bracelet, som er designet i samarbejde med de to content-creators, Fredrik Trudslev og Emilie Britting. Armbåndets rå lænker trækker tydelige referencer til både hiphop- og popkulturen, og kan bæres af begge køn.

Klik her og se hvilke smykker Jane Kønig anbefaler til konfirmationen 

3 years ago
Did you like this post?
0
0