KONFIRMANDENS 7 STØRSTE ØNSKER

KONFIRMANDENS 7 STØRSTE ØNSKER

Inden længe skal mange af landet søde unge mennesker konfirmeres. Det er en stor dag, og intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til konfirmationstøjet, festen eller ønskerne.

Smykker har altid stået højt på de unge pigers konfirmationsønskelister, og i år er ingen undtagelse. Smykker har en meget stor affektionsværdi for både modtager og giver, da et smykke er en gave, som man beholder i mange år, og derfor bliver en del af modtagerens og gavegiverens fælles fortælling.

For at hjælpe de kommende gavegivere har vi hos Jane Kønig spurgt flere tusinde kommende danske konfirmander hvilke smykker, der står højest på deres ønskeliste til den store dag.

Vi håber, at disse udvalgte styles kan tjene som inspiration til de kommende gaveindkøb. Vi lover, at de unge konfirmander i hvert fald ikke vil blive skuffede, hvis et af disse skønne smykker befinder sig på gavebordet.

Pssst! Husk at vi hos Jane Kønig altid pakker alle smykker i vores ikoniske og smukke gaveæsker, og at der altid er 30 dages fuld returret.

 

TOP 7 HOTTESTE KONFIRMATIONSØNSKER 2020

 

V Ring

På en klar 1. plads over ønsker til den store dag ligger vores ikoniske og tidløse V Ring. Ringen har et stærkt udtryk og kan bæres alene eller i kombination med andre ringe.

Chunky Hoop

Denne ørering klæder alle. Der er tale om en klassisk hoop, men tykkelsen på øreringen tilfører et super moderne udtryk. 

Curb Chain med to Lovetags

Endnu et klassisk Jane Kønig smykke har sneget sig med i Top 7 – nemlig vores skønne Curb kæde med de populære Lovetags. Vores Lovetags findes med bogstaver, tal og symboler. Dette smykke er oplagt, hvis du ønsker at give en meget personlig gave.

Medium Braided Ring

Vores klassiske fletring går aldrig af mode. Ringen er super fin til pigen, der kan lide en enkel stil, men er også god at mix´n´matche med andre fingereringe for de piger, der vil have lidt ekstra bling.

Baroque Pearl Earring

Finders der noget mere klassisk end en smuk ferskvandsperle? For få år siden var perler forbeholdt ældre kvinder, men moden ændrer sig gudskelov hele tiden, og i dag har de unge piger i høj grad taget perlerne til sig. Derfor står disse øreringe højt på konfirmandernes ønskelister igen i år. 

Bridle Necklace

Denne halskæde har længe været de store influenters fortrukne halskæde, og det er derfor intet under, at de unge konfirmander også drømmer om den. Den er på en gang både rå og klassisk, og passer til alle outfits til fest såvel som hverdag.

Medium Diadem Ring

Findes der noget mere elegant end en klassisk diademring? En enkel fingerring med ”pigens bedste ven” (diamanter!) går aldrig af mode, og det er derfor intet under, at denne smukke ring er at finde på konfirmandernes Top 7.

Husk, at alle Jane Kønig smykker fås i både sterling sølv og 18 karat forgyldt sterling sølv. 

 

Find smykkerne her ...

3 years ago
Did you like this post?
0
0