JANUAR-FAVORITTER TIL UNDER 500 KR.

JANUAR-FAVORITTER TIL UNDER 500 KR.

Vi har ramt et nyt år, og kalenderen skriver nu januar 2020. Har du brug for at få opdateret dit smykkeskrin med denne måneds favoritter, kan du læse med nedenfor, hvor vi har samlet et udvalg af de smukkeste smykker til under 500 kr. 

December måned ender ofte med at blive en dyr måned, så start det nye år ud med at tilføje nogle budgetvenlige smykkekøb til din smykkesamling. Find nogle smykker som du kan pryde dig med i januar måned, men som du samtidig vil blive glad for langt ind i det nye år. 

Simple Ring
Basissmykker er ofte undervurderede, men vi mener, at denne ring burde være en del af enhver kvindes smykkesamling. Basissmykker behøver ikke at være kedelige og faktisk er de et must-have, da de ligesom basistøj kan kombineres med alt. Du kan skabe din egen stil med basissmykker alt efter, hvordan du sammensætter dem med andre smykker. Denne ring er simple og har et stilrent design og foret anderledes og personligt udtryk, kan ringen bruges på det yderste fingerled. 

Bead Twist Earring
Øreringe er med til at fuldende dit look, og derfor kommer vi ikke udenom, at 2020 er året, hvor øreringe bliver en af vores favorit styles. Øreringe kan både være med til at pifte et outfit op eller komplimentere det – alt efter hvilken størrelse og design. Disse øreringe tilføjer et elegant touch til et hverdagslook, og det enkle design giver dig mulighed for at kombinere med andre Jane Kønig øreringe. 

Anchor Chain
Står du og mangler en kæde uden vedhæng, er vores klassiske og tidsløse ankerkæde et sikkert hit. Den kan bæres alene eller kombineres med vedhæng fra Jane Kønig, eller et vedhæng du måske allerede har liggende hjemme i smykkesamlingen. Den fås i længderne 42 cm, 50 cm, 60 cm og 80 cm, så det er nemt for dig at finde en længde, der passer bedst til din stil. 

Anchor Chain Bracelet
Er du på udkig efter et simpelt armbånd, så er vores ankerkæde armbånd lige noget for dig. Armbånd kan have en stor betydning for din personlige stil og outfits, og med det klassiske design er dette ankerkæde armbånd et must-have i din smykkesamling. For at personliggøre smykket, kan du tilføje et Jane Kønig vedhæng eller kombinere det med andre armbånd. 

 

Find smykkerne her ...

3 years ago
Did you like this post?
0
0