SÅDAN HOLDER DU DINE SMYKKER PÆNE OG RENE

SÅDAN HOLDER DU DINE SMYKKER PÆNE OG RENE

SÅDAN HOLDER DU DINE SMYKKER PÆNE OG RENE

Smykker holder sig pænest, hvis du husker at pleje og vedligeholde dem. Jo mere du går med dine smykker, jo oftere skal de renses. Derfor har vi lavet en guide med tips og tricks til, hvordan du bedst plejer og renser dine smykker, så de holder sig pæne og rene.

Smykker har brug for vedligeholdelse, og det er derfor vigtigt, at du passer på dine smykker og bærer dem med omtanke.

5 tips til pleje af smykker

  1. Tag altid smykkerne af inden du går i seng
  2. Tag smykkerne af når du vasker hænder, går i bad, gør rent, dyrker sport m.m.
  3. Når du ikke bærer smykkerne, anbefales det, at du opbevarer dem i en tillukket stofpose, plastpose eller lignende, da du på den måde undgår oxidering af smykkerne.
  4. Rens smykkerne regelmæssigt. Til dette bruges en blød klud, neutralt rengøringsmiddel og lunkent vand. Obs. hold dine perlesmykker væk fra opvaskemiddel og parfume da de vil miste deres glans.
  5. Smykkerne skal tilføjes som det sidste trin i din daglige skønhedsrutine, da parfume, make-up, hårspray, lotion og olier kan alle beskadige belægningen på smykkerne.

Jane Kønig smykkerens

 

Sådan bevarer du forgyldning på dine smykker

Forgyldte smykker vil med tiden falme, og dette kan ikke undgås. Det er helt naturligt, da smykker er udsat for slid, når vi bærer dem. En forgyldning ligger kun i overfladen af sterling sølvet, og når smykket slides, vil sølvfarven begynde at træde frem. Så jo bedre du passer på dine smykker, des bedre vil forgyldningen holde.

Det er svært at sige, præcis hvor længe en forgyldning holder. Nogle smykker slides mere end andre, da de er udsat for mere slitage – ringe er for eksempel mere udsat end øreringe. En anden faktor som har indflydelse på holdbarheden, er PH-værdien i din hud, og de produkter du bruger i din dagligdag. Derfor er det vigtigt at følge ovenstående guide for at holde dine smykker pæne og rene.

Hos Jane Kønig genforgylder vi med glæde dine smykker – prisen afhænger af, hvilket smykke du skal have gen-forgyldt. Genforgyldning kan bestilles online eller i vores butikker.

Sådan renser du dine smykker - video tutorial

3 years ago
Did you like this post?
0
0