GÅ MODEUGEN I MØDE MED DE HIPPESTE STYLES FRA JANE KØNIG

GÅ MODEUGEN I MØDE MED DE HIPPESTE STYLES FRA JANE KØNIG

Copenhagen Fashion Week skydes i gang tirsdag d. 29. januar. Det er en uge med højt tempo, og for Jane Kønig igangsættes denne allerede flere måneder forinden. Få gode råd til både udsmykning og praktiske deltaljer, som er vigtige at huske på, når du deltager i modeugen. 

Hos Jane Kønig igangsættes forberedelserne til modeugen allerede flere måneder før modeugen forløber. Der skal tages billeder af de nyeste smykker og vores salgsafdeling planlægger vores deltagelse på messen, Revolver, hvor vi fremviser nye såvel som tidligere styles til alle vores forhandlere, pressefolk og influencers. 

Når vi ikke er i gang med at planlægge photoshoots og messestand, så guider vi til hvilke smykker, du kan have på under modeugen. Skal du deltage i Copenhagen Fashion Week, og har du endnu ikke fundet smykkerne til dit modeuge outfit, så læs med nedenfor hvor vi har samlet influencernes favorit smykker fra Jane Kønig. 

Vil du gerne gøre dig bemærket under den kommende modeuge, er vores Big Moon Earring en must-have. De farvede sten og perler på øreringens halvmåne vil få ethvert outfit til at skille sig ud, og det 70’er inspirerede udtryk er med til at gøre øreringen helt unik. Er du vild med designet, men foretrækker du mindre øreringe, så er vores Pearl Moon Earring et godt alternativ.

Den helt perfekte halskæde til modeugens outfits, er vores Bridle Necklace, der nemt kan kombineres med smukke silkebluser eller chunky cardigans. Style den sammen med andre kæder for et anderledes udtryk eller bær den alene. Hvis du er lige så vild med denne halskæde som os, skal du glæde dig til at se vores nye kollektion, der består af en nyfortolkning af denne – vi kan allerede nu afsløre, at vi selv er helt forelskede.

Vores Chunky Hoops har længe været en favorit og forbliver det stadig. Den kan sammensættes med alle slags outfits og går aldrig af mode. Øreringen findes også i en mindre udgave, og har du flere huller i ørerene, kan du kombinere den store og lille Chunky Hoops for et super cool look. 

Psst.. 
Udover at smykker, er det også vigtigt altid at have en paraply eller regnfrakke med – vi har erfaret, at det danske vejr ikke altid er til at stole på. Find gerne en regnfrakke, som er praktisk og som kan foldes sammen, så den passer perfekt ned i tasken. Ekstra batteri til telefonen er også smart at have med på farten. 

 

Find smykkerne her ...

3 years ago
Did you like this post?
0
0