Sådan styler du dine øreringe

Sådan styler du dine øreringe
Indlæser... 1050 view(s)

Sådan styler du dine øreringe

Elsker du øreringe lige så meget som vi gør, men mangler du inspiration til hvordan du kan style dem? Der findes utallige måder at sammensætte sine øreringe på. Vi er selv ret vilde med at mixe og matche vores smykker, for at skabe et mere spændende og personligt look.

Med øreringe er der mange muligheder for, at skabe sin helt egen personlige kombination. Dine øreringe behøver nødvendigvis ikke at matche hinanden, og det er super cool at have øreringe på, der ikke er ens. Hos Jane Kønig er vi vilde med den trend, derfor kan du købe alle øreringe enkeltvis, så du kan kombinere dem ligesom du vil, og skabe din helt egen unikke stil.

 

Look 1: Hoop øreringe

Styling af Hoop øreringe

Hoop øreringe er et must i smykkesamlingen, og der findes så mange fine variationer af denne ørering. Vi er vilde med at kombinere forskellige hoops i samme øre, og en ide er at blande det rå med det feminine. Tag eksempelvis vores elegante Midi Hoop og sæt sammen med vores mere rå Chunky Hoop. For at gøre dit look mere personligt kan du ligesom Uma Feveile har gjort, tilføre din ørering fine vedhæng, som Love Letters, med bogstaver, der har værdi for dig.

 

Look 2: Mix dine øreringe

Mix guldøreringe og sølvøreringe

Når det handler om at mixe sine smykker, er der ingen regler for hvad der er rigtigt og forkert. Det er altid spændende at prøve noget nyt, og en ide er at kombinere forskellige metaller. Det er rigtig fint at kombinere guldøreringe med sølvøreringe, for at skabe et mere unikt og livligt look. Det kan være ved at sætte en guld ear cuff som Small Reflection Cuff sammen med en sølv ear cuff Reflection Rhombus cuff.

En anden fin styling ville også være at tage en mere markant ørering i sølv som vores Slender Hoop, sammen med en mindre og mere fin ørering i guld, som vores Small Half Moon Stud. De giver en meget fin kontrast til hinanden. 


Look 3: Match dine øreringe

Match dine sølvøreringe

Er du til et mere simpelt look, er det en god ide at matche dine smykker, og skabe en rød tråd mellem de smykker du har på. Hos Jane Kønig findes en bred vifte af muligheder for at matche. Det kan være du vælger dine smykker ud fra samme kollektion, samme udtryk eller samme metal. Et rigtigt godt bud på et simpelt, men stadig unikt look, er den kombination af sølv smykker, vi ser på billedet. Her er de to ørestikkers Reflection Heart Stud og Reflection Star Stud, sat sammen med de markante ear cuffs Wide Reflection Cuff og Reflection Rhombus Cuff. Det skaber en fed kontrast, samtidig med vi stadig holder os til det simple. 

Er man mere til forgyldte smykker, kan man på samme måde vælge forskellige styles fra samme kollektion. Det kunne være ved at sætte Reflection Midi Hoop sammen med Reflection Lightning Stud og så længere op af øret have en ear cuff Small Reflection Cuff. Selvom det er tre vidt forskellige øreringe, er der en klar rød tråd, hvilket skaber et meget fint og uniks look. 

 

Find dine øreringe til styling her...