7 EVERGREENS TIL DEN STILBEVIDSTE KVINDE

7 EVERGREENS TIL DEN STILBEVIDSTE KVINDE
Indlæser... 91 view(s)

7 EVERGREENS TIL DEN STILBEVIDSTE KVINDE

Smykker er med til at fuldende dit look, og det er derfor essentielt at eje smykker, som holder i årevis, og aldrig går af mode. Jane har udvalgt 7 evergreens, som er helt perfekte til den stilbevidste kvinde, der ikke går på kompromis med hverken design eller kvalitet. 

Smykker er altid godt at have som fast inventar i din garderobe, da de er med til at komplimentere dit look. Måske du allerede har nogle tidløse smykker, som du har i tankerne at beholde hele livet. Der kan dog alligevel være behov for fornyelse af dine evergreens, og derfor har Jane Kønig udvalgt 7 smykker, som kan inspirere dig til dit næste smykkekøb. Smykker er med til at sætte prikken over i’et i et outfit. De er med til at pynte og sætte et personligt præg, da smykker ofte gemmer på en helt særlig betydning. Der er mange muligheder, men hos Jane Kønig kan du være sikker på at der er noget for enhver smag. Er du den klassiske type, så kan det være godt med nogle nedtonede styles, men er du mere modig og ønsker at eksperimentere med dit look, så skal du gå efter voluminøse eller øjnefaldende smykker.

Opdatér din smykkesamling med smykker, som aldrig vil gå af mode, og som du kan have i smykkeskrinet hele livet. Se de forskellige styles på ovenstående billede.

Small Braided Ring 18 karat
Med denne elegante og klassiske ring, kan du være sikker på at både design og materiale vil holde hele livet. Du kan nemt kombinere denne ring med dine andre smykker, da den er simpel og minimalistisk i dens udtryk.

V ring
V-ringen er ét af Janes signatursmykker, og har været på mode i mange år. Det er en ring, som du kan bære nu, men også om mange år, da de rene linjer og den skulpturelle form gør den helt unik og tidløs.

Lovetag halskæde
Den personlig Lovetag halskæde kan du have hele livet. Den kan gemme på en smuk historie, som du deler med en du har kær. Gem din Lovetag halskæde for livet eller lad den gå i arv, og før den personlige historie videre.

Pearl Earring
Perler har eksisteret længe, og de forbliver en del af smykkemoden. Derfor er denne 18 karat guld perleørering det helt perfekte evergreen smykke. Den fungerer som en feminin og tidløs detalje til enhver lejlighed.

Small Creole 18 karat
Lad de små creoler blive en integreret del af din smykkesamling. Det er altid godt at lægge inde med et par simple creoler, da de kan bæres alene eller kombineres med andre smykker. Jane Kønigs runde øreringe er minimalistiske og tidløse i designet, og vil altid være på mode.

Saturn Bracelet
Kæden er en klassisk ankerkæde, og de små firkanter er en ekstra fin detalje, som får kæden til at skille sig ud fra en almindelig ankerkæde. Armbåndet kan benyttes af kvinder i alle aldre, og du kan bære det hver dag.

 

Find smykkerne her ...