Blog

EMILIE BRITING OM SMYKKER, PERSONLIG STIL OG DESIGNSAMARBEJDET MED JANE KØNIG OG FREDRIK TRUDSLEV

I oktober 2019 lancerede Jane Kønig en hip og urban unisex smykkekollektion designet i samarbejde med de to content-creators, Fredrik Trudslev og Emilie Briting. Læs med her, og få et indblik i Emilie Brintings tanker om kollektionen, inspiration og personlige stil.

3 years ago

SØLV – SMUKKE OG SKINNENDE SMYKKER

Sølv er det mest skinnende af metallerne og er smukt til smykkedesign. Jane Kønig skaber sine kreationer i rent sterlingsølv eller med forskellige overflader.

3 years ago

DET GLITRENDE GULD

Jane Kønig skaber sine smukke guldsmykker i 18 karat guld, men hvor stammer vores fascination af det gyldne metal egentlig fra?

3 years ago

KEND DIN STEN

Funklende diamanter er en piges bedste ven, men kender du også de andre smukke sten, der kan pryde dine smykker? Bliv klogere på dem her.

3 years ago

BEHIND

Jane Kønig åbnede sin første smykkebutik i det centrale København i 1989. I dag bliver hendes moderne kollektioner solgt i to danske flagship butikker, på brandets webshop, samt hos udvalgte forhandlere i hele Europa. Takket være Jane Kønigs signatur smykker, og nyfortolkninger af klassiske smykker, har den prisvindende guldsmed formået at etablere et stærkt og anerkendt brand på sit hjemmemarked i Danmark. Hvert smykke skal inspirere til at eksperimentere med nye måder at bære smykker på, og derfor kombinerer designeren traditionelle hånværksteknikker med moderne deltaljer. De eklektiske kollektioner henter inspiration fra mange forskellige kilder – fra mode, kunst, rejser, natur og kultur. Hvert smykkedesign er udviklet på Jane Kønigs værksted i København med en stor kærlighed for håndværket. Ved at kombinere sterlingsølv, 18 karat guld og et udvalgt af skinnende diamanter og unikke ferskvandsperler, sten og koraller, skaber Jane Kønig smukke og kontrastfulde smykker, der omfavner brandets legende ånd.

3 years ago

SMYKKER TIL ENHVER LEJLIGHED

Et smykke kan sige mere end tusind ord. Men hvad fortæller du egentlig med en smykkegave? Bliv klogere på de forskellige smykkers signalværdi.

3 years ago

STACKING - SÅDAN STACKER DU DINE RINGE

Er du helt vild med ringe, og altid på udkig efter nye stylingideer? Det kan være svært at sammensætte den helt rigtige kombination af ringe, og derfor deler vi her vores tips til, hvordan du laver den perfekte ring-stacking kombination.

3 years ago

PERLER – FRA MUSLINGER TIL SMUKKE PERLESMYKKER

Perler er et af naturens store vidundere og har været brugt til smykker i tusindvis af år.

3 years ago

VINTERENS MUST-HAVES

Lys op i vinterens mørke og find dit nye smykke, som skal blive en integreret del af din vintergarderobe. Er du i tvivl om hvilke smykker, du skal kombinere med dine store striktrøjer så læs med nedenfor, hvor Jane Kønigs team guider dig til vinterens must-haves.

3 years ago

MIX´N´MATCH

Når du mixer og matcher, handler det om at sammensætte forskellige ting ud fra en række af muligheder. I dette tilfælde er mulighederne smykker, og her er der masser at finde i Jane Kønigs univers. Derfor anbefaler vi, at du mixer og matcher dine Jane Kønig smykker, og det er helt op til dig selv, hvordan smykkerne skal spille sammen med dit outfit.

3 years ago