Blog

V ring - en klassiker fra Jane Kønig

V ringen er en all time klassiker fra Jane Kønigs kollektioner og et must-have i din smykkesamling. Vi fristes til at sige, at skulle man kun have én ring, må det være V ringen.

7 day ago

Mød Jane Kønig ambassadøren Amalie Snøløs

Heja Norge! Mød den nye Jane Kønig ambassadør Amalie Snøløs. Makeup interessert gamer, pastelfarve-fan og chokoladeis elsker!

9 day ago

5 sommerfavoritter

Spring ud i solskinnet med smukke smykker fra Jane Kønig. Sommeren er endelig her, og det er den oplagte mulighed for at vise dine smykker frem. Vi har derfor fundet 5 uundværlige sommersmykker, som uden tvivl vil komplimentere dine outfits.

3 months ago

PUT A RING ON IT

En forlovelsesring er formentlig det vigtigste smykke, du kommer til at købe i dit liv. Har du planer om, at stille det store spørgsmål ”vil du gifte dig med mig?” – så læs med her, hvor Jane Kønig guider dig til den helt perfekte ring. 

5 months ago

DEN ULTIMATIVE VALENTINES GUIDE

Valentines dag nærmer sig med hastige skridt, og selvom dagen handler om at tilbringe tid med den du holder af, så er det nok de færreste kvinder, der kan benægte, at en Valentines gave ikke vil varme lidt om hjertet. Derfor har Jane Kønig lavet den ultimative Valentines guide til dig som skal købe den perfekte Valentines gave. 

6 months ago

GÅ DET NYE ÅR I MØDE MED DE PERFEKTE SMYKKER

Det er snart nytårsaften og tid til at gå all in på smykkefronten. Som inspiration til det kommende nytårsoutfit, har Jane Kønig givet sit bud op, hvad du skal have på, når du springer ind i det nye år.

6 months ago

GÅ MODEUGEN I MØDE MED DE HIPPESTE STYLES FRA JANE KØNIG

Copenhagen Fashion Week skydes i gang tirsdag d. 29. januar. Det er en uge med højt tempo, og for Jane Kønig igangsættes denne allerede flere måneder forinden. Få gode råd til både udsmykning og praktiske deltaljer, som er vigtige at huske på, når du deltager i modeugen. 

6 months ago

JANUAR-FAVORITTER TIL UNDER 500 KR.

Vi har ramt et nyt år, og kalenderen skriver nu januar 2020. Har du brug for at få opdateret dit smykkeskrin med denne måneds favoritter, kan du læse med nedenfor, hvor vi har samlet et udvalg af de smukkeste smykker til under 500 kr. 

6 months ago

DE MEST INSTAGRAMMEDE JANE KØNIG SMYKKER I 2019

Med årene er de sociale medier blevet mere og mere populære. I 2019 var der 250.000 danske aktive instagram-profiler, som blandt andet postede billeder af alt fra ferie, tøj og selvfølgelig også deres smykker. Vi har lavet en oversigt over de mest instagrammede Jane Kønig smykker i 2019. 

6 months ago

KONFIRMANDENS 7 STØRSTE ØNSKER

Inden længe skal mange af landet søde unge mennesker konfirmeres. Det er en stor dag, og intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til konfirmationstøjet, festen eller ønskerne.

 

6 months ago