18 KARAT

18 KARAT

Med sin kreative og legende tilgang til design har Jane Kønig skabt talrige af smukke 18 karat guldsmykker.

Smykkerne bliver håndlavet på værkstedet i Gothersgade, hvor Jane selv sidder og designer og kreere.

Besøger du Jane Kønigs butikker, vil du finde en bred vifte af forskellige 18 karat unika designs, som er sat sammen med rådiamanter, safir sten, onyx og brillanter. Disse unika pieces forhandles kun i Jane Kønigs flagship stores i København og Aarhus og her på webshoppen.

Har du noget specielt i tanker, som du ønsker at få lavet til en dig selv eller en særlig person, så er der mulighed for dette i samarbejde med Jane.

Speciel lavede smykker bliver lavet i 18 karat guld eller hvidguld, og det er muligt at få tilføjet gamle sten i smukke udskæringer. Kontakt butikken i Gothersgade, hvis du ønsker at få designet et håndlavet smykke.

Filtrer

5 varer

Faldende orden

5 varer

Faldende orden

18 karat guldsmykker

Jane Kønig har fremstillet smykker i 18 karat guld siden hun begyndte sit eventyr som smykkedesigner. Smykker i 18 karat guld er stemplet med tallet 750, og da dette er en høj guldprocent er den engeske betegnelse for dette ’Fine’ – deraf navnet, Fine Jewellery. Jane Kønigs sortiment af 18 karat smykker er nøje udvalgt, og her finder du både ringe, øreringe, vedhæng, armbånd og halskæder. Nogle af smykkerne er prydet med brillanter, koraler og smukke perler, for at skabe et elegant spil.

En helt særlig gave

Guldsmykker kan fortrylle og forvandle dit look. Derfor er smykker i 18 karat guld yderst velegnede som gave til én, der skal forkæles til en særlig lejlighed, eller som en ekstra forkælelse til dig selv. Da 18 karat smykker holder hele livet, kan det være med til at skabe minder om en speciel begivenhed i dit liv – konfirmationen, bryllup eller andre begivenheder med særlig betydning.

Nogle af vores mest populære smykker i denne kategori er det fine Koralhjerte, de glimtende Letter vedhæng med diamanter og V-ringen, der med dens rene linjer og skulpturelle form er et helt særligt smykke i Jane Kønigs univers.

Besøg Jane Kønigs butikker

Find det smykke der komplimenterer dit personlige look. Ønsker du at se hele vores udvalg af 18 karat smykker, vil du kunne finde en bredere vifte af 18 karat smykker i Jane Kønigs butikker i København og Århus. I butikkerne har du også mulighed for at få speciallavet et smykke til dig selv eller en som du har kær. Vi har mange besøgende, der ønsker at få lavet vielsesringe og vi anbefaler derfor, at I kommer forbi og tager en snak med os, så vi sammen kan sikre, at ringen bliver helt speciel.

 

18-carat jewellery from Jane Kønig